ΔΙΕΘΝΗ

Ιταλία: Με νέο πρωτόκολλο το σερβίς στη φετινή Serie A

Ιταλία: Με νέο πρωτόκολλο το σερβίς στη φετινή Serie A

Λίγο πριν την πρεμιέρα των φετινών αγώνων της Ιταλικής Serie A η  Ομοσπονδία Βόλεϊ της γειτονικής χώρας (FIPABV) σε συνεργασία με τους εκπροσώπους της ιταλικής Λίγκας ανδρών και γυναικών, εξέδωσε ένα ενημερωμένο πρωτόκολλο για τους αγώνες της νέας σεζόν 2020-2021, εναρμονισμένο πάντα με τις υγειονομικές οδηγίες και τα κρατικά μέτρα πρόληψης κατά της διασποράς της πανδημίας του κορονοϊού.

Το εν λόγω έγγραφο, πέρα από το αντίστοιχο που έχει ήδη θεσπιστεί από το πρωτόκολλο Fipav για διαχείριση και ανάκαμψη του ιταλικού βόλεϊ, γεννήθηκε από την ανάγκη καθορισμού ενός συγκεκριμένου μονοπατιού που προορίζεται για τις ομάδες της Serie A ανδρών γυναικών, τις εθνικές ομάδες βόλεϊ, μπιτς βόλεϊ και βόλεϊ καθιστών της Ιταλίας.

Ο κύριος σκοπός του εγγράφου είναι να παρέχει τις μέγιστες εγγυήσεις, για την προστασία της υγείας των αθλητών, των υπαλλήλων των αγώνων και όλων των επαγγελματιών, εφαρμόζοντας τις ενδείξεις του CTS, προκειμένου να ελαχιστοποιηθεί ο κίνδυνος μετάδοσης του Covid-19.

Το νέο πρωτόκολλο, καθώς και περισσότερες  λεπτομέρειες της τεκμηρίωσης που έχουν δημοσιευτεί μέχρι τώρα, μπορείτε να βρείτε όσοι ενδιαφέρεστε ΕΔΩ