Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Κάλεσμα του Φοίνικα στους φιλάθλους

Κάλεσμα του Φοίνικα στους φιλάθλους

Κάλεσμα στους φιλάθλους της Σύρου, ώστε να ενισχύσουν την ομάδα του Φοίνικα στον εξ’αναβολής αγώνα με τον ΠΑΟΚ την Τετάρτη 11/1 (18.30), εξέδωσε η διοίκηση του συλλόγου η οποία αναφέρει:

 «Αγαπητοί Φίλαθλοι

Την Τετάρτη 11/1 και ώρα 18:30 η ομάδα μας αντιμετωπίζει για την  εξ αναβολής  όγδοη Αγωνιστική του Πρωταθλήματος VolleyLeague A1 την ομάδα του δις πρωταθλητή ΠΑΟΚ.

Καλούμε όλους τούς φιλάθλους τού νησιού μας ,όπως σταθούν για μία ακόμη φορά ,δίπλα στην “επίσημη αγαπημένη” ομάδα μας. Η παρουσία όλων μας κρίνεται επιβεβλημένη για να βοηθήσουμε στην φετινή νέα προσπάθεια.

Επιπλέον Πληροφορίες:

Η διάθεση των εισιτηρίων για τούς μη κατόχους καρτών διαρκείας θα ξεκινήσει στίς 17:30 και θα γίνεται από το διπλανό της εισόδου κιόσκι.

Τα εισιτήρια κοστίζουν 10,00euro για την κάτω κερκίδα με αριθμημένη θέση και 5,00euro για την πάνω κερκίδα χωρίς αριθμημένη θέση.

Με τήν αγορά εισιτηρίου στην κάτω κερκίδα(10,00euro) θα υπάρχει δυνατότητα για επιλογή και συγκεκριμένης θέσης κατά την έκδοση του εισιτηρίου σας.

Οι Αθλητές του Συλλόγου μας και οι γονείς θά έχουν ελεύθερη είσοδο στήν επάνω κερκίδα.

Οι μαθητές Δημοτικών σχολείων έως 16 ετών θα έχουν ελεύθερη είσοδο στον αγώνα με την απαραίτητη συνοδεία του γονέα ή κηδεμόνα τους(που έχει προμηθευτεί εισιτήριο) στην επάνω κερκίδα.»