Α1 ΑΝΔΡΩΝ

«Κάλμα» reloaded στον ΠΑΟΚ

«Κάλμα» reloaded στον ΠΑΟΚ
 Η μεγάλη επιστροφή του Γιάννη Καλμαζίδη στον ΠΑΟΚ είναι γεγονός! Ο νταμπλούχος προπονητής μετά από 168 ημέρες κάνει come back και ετοιμάζεται να «Καλμάρει» ομάδα και κόσμο προκειμένου να ξαναμπεί ο Δικέφαλος σε τροχιά τίτλου.
Σπάνια μια διοίκηση αναγνωρίζει… λάθη. Και μόνο ο τρόπος χειρισμού του προέδρου, Θανάση Κατσαρή -που μετά από την απομάκρυνση του Νίκι Ζελιάσκοφ θέλησε να διορθώσει τα κακώς κείμενα του καλοκαιριού- όχι μόνο είναι άξιος λόγου αλλά και του πιστώνεται ανεξαρτήτως αποτελέσματος. Και αυτό γιατί τα πράγματα δεν θα είναι εύκολα για τον Έλληνα τεχνικό που καλείται να ανασυγκροτήσει μια ομάδα που δεν είναι δικό του δημιούργημα, παρά το γεγονός ότι έχει αρκετούς παίκτες από την περυσινή σεζόν.
Αξίζει να σημειωθεί ότι άμεσος συνεργάτης του Γιάννη Καλμαζίδη θα είναι ο Κώστας Παπαδόπουλος.
Η κοινή ανακοίνωση ΑΣ και ΤΑΑ ΠΑΟΚ αναφέρει:
Ο ΑΣ και το ΤΑΠ ΠΑΟΚ ανακοινώνουν την έναρξη της συνεργασίας μέχρι και το τέλος της αγωνιστικής περιόδου με τον προπονητή Γιάννη Καλμαζίδη που πέρυσι οδήγησε την ομάδα στην κατάκτηση του «νταμπλ».
Συνεργάτης του κ.Καλμαζίδη για την αγωνιστική περίοδο 2015-2016 θα είναι ο Κώστας Παπαδόπουλος. Οι δύο προπονητές βρίσκονται ήδη στο PAOK Sports Arena και ξεκίνησαν κανονικά την προετοιμασία της ομάδας για το ματς με την Ορεστιάδα την Πέμπτη 10/12 και ώρα 17:00.