ΔΙΕΘΝΗ

Seria A καλεί Στράντζαλη-Το δύσκολο «αντίο» και το «εις το επανειδείν» (φωτ)

Seria A καλεί Στράντζαλη-Το δύσκολο «αντίο» και το «εις το επανειδείν» (φωτ)

Η διεθνής ακραία, Όλγα Στράντζαλη αποχαιρέτησε την πολωνική Λεγκιονόβα και ετοιμάζει βαλίτσες για το Καμπιονάτο με τη μεταγραφή της να ανακοινώνεται προσεχώς.

Η Στράντζαλη έκλεψε την καρδιά των Πολωνών εντός αλλά και εκτός τάραφελξ. Κέρδισε τον τίτλο MVP τέσσερις φορές ενώ τρεις φορές οι οπαδοί την επέλεξαν ως παίκτρια του μήνα.

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω την οικογένεια της DPD Legionovia με όλη μου την καρδιά. Φέτος ήταν μεγάλη χαρά να παίζω για ένα τέτοιο κοινό. Από τις πρώτες μέρες της σεζόν ένιωσα υποστήριξη από τους οπαδούς και την ομάδα. Αυτό είναι σίγουρα το πιο δύσκολο αντίο για μένα», δήλωσε η Ελληνίδα άσος.

Η αλήθεια είναι ότι η διοίκηση της πολωνική ομάδας ήθελαν να συνεχιστεί η συνεργασία τους αλλά αυτό αποδείχθηκε αδύνατο. «Η φανταστική παρουσία της την περυσινή σεζόν δεν πέρασε απαρατήρητη» είπε ο πρόεδρος Κόνραντ Τσιέκα και συνέχισε: « Η Όλγα είχε προτάσεις για να παίξει στους κορυφαίους συλλόγους των καλύτερων πρωταθλημάτων στην Ευρώπη και κατανοούμε την επιλογή της. Φυσικά, έχουμε προσφέρει ένα πολύ καλύτερο συμβόλαιο, αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε προσφορές με κλαμπ με προϋπολογισμό αρκετές φορές υψηλότερο από το δικό μας. Μένει να ευχηθούμε καλή τύχη και να πούμε ο ένας στον άλλο: «Εις το Επανειδείν»  γιατί έχουμε διαβεβαιώσει ο ένας τον άλλον ότι θα θέλαμε να επιστρέψει σε αυτήν τη συνεργασία κάποια μέρα».

«Αυτή η σεζόν είναι η αρχή μιας υπέροχης περιόδου για αυτήν την ομάδα», τόνισε η Όλγα Στράντζαλη ενώ δεν είπε «αντίο»: «Θα μου λείψετε πολύ! Ήταν μακράν η καλύτερη σεζόν στην καριέρα μου».

Τέλος, ο διευθυντής του συλλόγου, Μάσιε Σζετσικ ανέφερε: «Λυπούμαστε που η Όλγα φεύγει. Ωστόσο, ήμασταν προετοιμασμένοι ότι μπορούσε να πάρει μια τέτοια απόφαση».

Δείτε τη σχετική αναφορά της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: