DARK ROOM

Κατά κύρη… κατά γιο και νοικοκύρη (φωτό)

Κατά κύρη… κατά γιο και νοικοκύρη (φωτό)

Γνωρίστε τον Λοράν, γιό του προπονητή της Ζενίτ Καζάν, Βλαντιμίρ Αλεκνό μέσα από την φωτογράφηση του νεαρού πασαδόρου της ρωσικής ομάδας για λογαριασμό του russiavolley.com.

Δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε έναν αθλητή σε ρόλο μοντέλου, καθώς τα καλογυμνασμένα κορμιά των πρώτων δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα από τα διάσημα ονόματα του modeling, όπως θα διαπιστώσετε και στην περίπτωση του Λοράν.

la4      la3       la6
Γεννημένος στη Γαλλία, όταν ο πατέρας του αγωνίζονταν εκεί, ο 19χρονος αθλητής ονομάστηκε έτσι επίτηδες, γατί οι γονείς του ήθελαν ένα ασυνήθιστο απ’ τα υπόλοιπα ρωσικά ονόματα, για το καμάρι τους. Ο ίδιος πάντως έχει αποκτήσει τη γαλλική κουλτούρα καθώς μέχρι 9 ετών μεγάλωσε στη Γαλλία και έχει αναπτύξει ιδιαίτερους δεσμούς με αυτή τη χώρα, όπως και η αδελφή του.

la2           Laurent_Alekno

Ως ένα ακόμη… μήλο που έπεσε κάτω από τη μηλιά, ο Λοράν άρχισε να παίζει από μικρή ηλικία, υπό την καθοδήγηση του θρυλικού πατέρα του και πρωτοεμφανίστηκε ως πασαδόρος σε ένα φιλικό στο Καζάν, μεταξύ της Ζενίτ και της Ντιναμό.

familly_alekno

Όνειρό του διεθνή άσου με την ομάδα εφήβων της Ρωσίας, είναι να αγωνιστεί κάποια στιγμή στο ανδρικό αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του, όπου συμπτωματικά ομοσπονδιακός τεχνικός είναι ο πατέρας του.

Laurent_Alekno2  la1
Πέρα από το θαυμασμό για τον πατέρα του, ο οποίος όπως τονίζει δίνει όλη του την ενέργεια σε αυτό που κάνει, βλέπει σπάνια την οικογένειά του και συνεχώς σκέφτεται γύρω από το βόλεϊ, το οποίο είναι όλη του η ζωή, αγαπημένος του παίκτης είναι ο Αμερικανός, Λόι Μπολ. Ο πρώην άσος της Ζενίτ και του Ηρακλή, αποτελεί είδωλο για το νεαρό πασαδόρο, όχι μόνο επειδή είναι σπουδαίος χαρακτήρας και αθλητής, αλλά κυρίως γιατί όπως λέει ο Λοράν, είναι… απρόβλεπτος!

alekno_friend                 alekno_laurant