ΔΙΕΘΝΗ

Κάθε αρχή και… όμορφη για Τζιουμάκα, Πάρις (fot-vid)

Κάθε αρχή και… όμορφη για Τζιουμάκα, Πάρις (fot-vid)

Με δύο «δικά μας» παιδιά, το διεθνή Έλληνα διαγώνιο και τον Ιταλό πρώην πασαδόρο του Φοίνικα Σύρου να εκφράζουν “on camera” την αισιοδοξία του για τη νέα πρόκληση της καριέρας τους άρχισε τη Δευτέρα η φετινή προετοιμασία της νεοφώτιστης ιταλικής New Mater Volley Καστελάνα Γκρότε, που την ύστατη ώρα πήρε τη θέση της στα «σαλόνια» του ιταλικού βόλεϊ, λόγω αποχώρησης της Μολφέτα.

new mater volley

Παρουσία λοιπόν των Τζιουμάκα, Πάρις και του Βραζιλιάνου πρώην άσου του Ολυμπιακού, Άθος Κόστα έγινε την περασμένη Κυριακή η πρώτη συγκέντρωση των αθλητών με το προπονητικό επιτελείο και τη διοίκηση. Μετά τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις των παικτών ο πρόεδρος Γκαετάνο Καρπινέλι παρέθεσε δείπνο στην ομάδα, σηματοδοτώντας την έναρξη της νέας περιπέτειας της Καστελάνα Γκρότε για τη σεζόν 2017-2018.

Η ομάδα του του τεχνικού, Πίνο Λορίτσιο, αν και  ήταν η τελευταία ομάδα που «σφράγισε» το διαβατήριό της για την φετινή ιταλική Superliga και βρίσκεται ήδη σε αναζήτηση νέας έδρας, καθώς το «Pala Grotte» δεν πληροί τις απαραίτητες προϋποθέσεις, το κλίμα στη νεοφώτιστη ομάδα είναι πολύ καλό και οι αθλητές ανυπομονούν για την πρεμιέρα της 15ης Οκτωβρίου.

Στις πρώτες του επίσημες δηλώσεις ως παίκτης της Καστελάνα Γκρότε, ο έμπειρος πλέον διαγώνιος στο ιταλικό πρωτάθλημα, Γιώργος Τζιουμάκας  «περίμενα αρκετό καιρό για αυτό, θα είναι μία μεγάλη σεζόν, είμαι πανέτοιμος να βοηθήσω την ομάδα και να βελτιωθώ και ατομικά όσο το δυνατόν περισσότερο. Στόχος μου είναι να παίζω πάντα στο μάξιμουμ των δυνατοτήτων μου και το ίδιο και η ομάδα, να είναι από αγώνα σε αγώνα καλύτερη. Κάτι που θέλω κι εγώ, όσο και η ομάδα. Από τις πρώτες εντυπώσεις που σχημάτισα όλα είναι πολύ όμορφα. Το κλίμα είναι πολύ καλό με τους συμπαίκτες μου, ενώ και η πόλη, αν και δεν έχω προλάβει να τη «γυρίζω» είναι πολύ ωραία. Όλα είναι υπέροχα…».

20915081_1871714142854989_572783553095663505_n

Από την πλευρά του ο Ιταλός πρώην «μαέστρος» των Περούτζια,  Φοίνικα Σύρου και ΜΕΝΤ, Ματέο Πάρις  μεταξύ άλλων του δηλώσεων εξέφρασε τον ενθουσιασμό του για αυτή «τη νέα περιπέτεια και το φετινό σχέδιο της New Mater Volley. Μου  αρέσει η ατμόσφαιρα που υπάρχει μεταξύ μας στο ξεκίνημα της νέας σεζόν,  γνωρίζομαι με κάποια παιδιά και βλέπω πως έχουν  κίνητρο και μεγάλη θέληση, όπως άλλωστε έχω κι εγώ… Επιστρέφω και πάλι στο ιταλικό πρωτάθλημα, έπειτα από 2,5 περίπου μήνες που ήμουν τελευταία στην Περούτζια όπου έζησα μεγάλες στιγμές και πλέον είμαι απόλυτα συγκεντρωμένος στην Καστελάνα. Το φετινό κίνητρο είναι διαφορετικό, θα χρειαστεί να βελτιωθούμε περισσότερο για να φτάσουμε το στόχο μας…».

Δείτε στο video τις πρώτες δηλώσεις των Πάρις, Τζιουμάκα στα “κιτρινομπλέ”

ΔΙΕΘΝΗ
28/03/2024

Με 5ετές συμβόλαιο «δένει» τους διεθνείς η Βουλγαρία – «Κόβεται» όποιος θέλει να πάει διακοπές με τη γυναίκα του!

Υπογραφή 5ετούς συμβολαίου με τους αθλητές -αθλήτριες των Εθνικών ομάδων της Βουλγαρίας σχεδιάζει να υπογράψει η Βουλγαρική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης, με...