CHAMPIONS LEAGUE

Κοβάτσεβιτς : «Θα παλέψουμε ως το τέλος»

Κοβάτσεβιτς : «Θα παλέψουμε ως το τέλος»

Αποφασισμένος να διεκδικήσει μέχρι τέλους την ανατροπή και την πρόκριση προς τον επόμενο γύρο του Τσάλεντζ Καπ γυναικών δηλώνει ο Ολυμπιακός ο οποίος την Τρίτη υποδέχεται στον Πειραιά την Βολερό και τον Μπράνκο Κοβάτσεβιτς να κάνει κάλεσμα στον κόσμο της ομάδας…

Το 3-0 της Γαλλίας μπορεί να μην αφήνει πολλά περιθώρια αισιοδοξίας στους «ερυθρόλευκους», ωστόσο άπαντες είναι έτοιμοι να παλέψουν για το «θαύμα» απέναντι σε μια ομάδα που έχει στόχο την κορυφή της Ευρώπης.

Ο Ολυμπιακός χωρίς προβλήματα και με καλή ψυχολογία θα προσπαθήσει να κάνει μια υπέρβαση και να δώσει συνέχεια στην πετυχημένη Ευρωπαϊκή του πορεία.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Μπράνκο Κοβάτσεβιτς, έχοντας επίγνωση του τεράστιου βαθμού δυσκολίας αναφερόμενος στον επαναληπτικού με τη Βολερό, δήλωσε «Σίγουρα είναι δύσκολη η αποστολή μας αφού δεν πήραμε θετικό αποτέλεσμα στο πρώτο παιχνίδι όμως θα είναι διαφορετικό ματς. Παίζουμε στο γήπεδο μας με τους φιλάθλους μας και αυτό αλλάζει τα δεδομένα σε συνδυασμό με τα μαθήματα που πιστεύουμε ότι πήραμε από το πρώτο ματς.

Στην αναμέτρηση στη Γαλλία δεν αξιοποιήσαμε τις ευκαιρίες που μας έδωσε η Βολερό, αλλά στην έδρα μας με τους φιλάθλους θα πρέπει να εκμεταλλευτούμε αυτές τις καταστάσεις. Καλώ τους φιλάθλους μας να έρθουν να μας υποστηρίξουν και αυτό που μπορώ να τους υποσχεθώ είναι ότι θα παλέψουμε για αυτό το παιχνίδι ως το τέλος».

Ανατροπή όπως το 2014

Ο Ολυμπιακός έχοντας πρωταγωνιστήσει τα τελευταία 2 χρόνια στο Τσάλεντζ Καπ βρίσκεται σε δύσκολη θέση έπειτα από αρκετό καιρό αφού τελευταία φορά που έκανε ανατροπή πρόκρισης ήταν πριν 4 χρόνια στο Κύπελλο Συνομοσπονδίας.

Συγκεκριμένα στις 12 Νοεμβρίου του 2014 για τον πρώτο αγώνα της Φάσης των 32 ο Ολυμπιακός είχε γνωρίσει την ήττα με 3-0 από την Βελγική Γκέντ στον Πειραιά, ωστόσο στον επαναληπτικό που φιλοξενήθηκε σαν σήμερα (26/11/2014) οι «ερυθρόλευκες» έκαναν την ανατροπή με 3-0 εξασφαλίζοντας μάλιστα την πρόκριση στο χρυσό σετ..