ΔΙΕΘΝΗ

Η Λαμπρούση η αντί-Τρατς της γαλλικής Μιλούζ!

Η Λαμπρούση η αντί-Τρατς της γαλλικής Μιλούζ!

Ένα σπουδαίο βήμα για τη διεθνή κεντρικό, Τζίνα Λαμπρούση που αφήνει το ελληνικό πρωτάθλημα και ανοίγει τα φτερά της για την Γαλλία και την ομάδα της Μιλούζ!

Η Ελληνίδα άσος του Ολυμπιακού μετά από επτά χρόνια πρωταγωνιστικής παρουσίας στην ομάδα του Πειραιά ετοιμάζει βαλίτσες για το εξωτερικό και την γαλλική Μιλούζ από την οποία στο παρελθόν έχουν περάσει η Γεωργία Τζανακάκη αλλά και η Αθηνά Παπαφωτίου.

Στη Μιλούζ η Λαμπρούση θα αντικαταστήσει μια πρώην “ερυθρόλευκη” και μάλιστα αρχηγό της ομάδας, την Όλγα Τρατς, η οποία με τη σειρά της αποχαιρετά μετά από 6χρόνια την ομάδα που εδρεύει στην ομώνυμη πόλη στα ανατολικά της Γαλλίας.

trats

Το Volleyplanet.gr επικοινώνησε και με τις δυο αθλήτριες, οι οποίες ως επαγγελματίες που είναι δεν θέλησαν να επιβεβαιώσουν αλλά ούτε και να διαψεύσουν το ρεπορτάζ αφού στη μεν Μιλούζ η σεζόν ολοκληρώθηκε αλλά η ομάδα δεν έχει ανακοινώσει την αποχώρηση της Τρας ενώ στην Ελλάδα έστω και τυπικά το πρωτάθλημα έχει αναβληθεί οπότε η Λαμπρούση αποτελεί παίκτρια του Ολυμπιακού.

Όπως και να έχει το τοπίο θα ξεκαθαρίσει πολύ σύντομα και το μόνο σίγουρο είναι ότι η σημαία του ελληνικού βόλεϊ και τη νέα σεζόν -παρά τις δυσκολίες της πανδημίας του κορωναϊού- ως προς του αθλητές που θα αγωνιστούν στο εξωτερικό θα παραμείνει ψηλά…