ΔΙΕΘΝΗ

«Λεγεωνάριος» ο Φράγκος

«Λεγεωνάριος» ο Φράγκος

Στη Ναρμπόν θα συνεχίσει την καριέρα του ο Ανδρέας Φράγκος  ο οποίος συμφώνησε με την ομάδα της  Γαλλίας και πλέον η ελληνική παροικία στους «λεγεωνάριους» μεγαλώνει καθώς εκεί ο διεθνής ακραίος θα συναντήσεις τους Προύσαλη και Πρωτοψάλτη.

Ψήφο εμπιστοσύνης στους Έλληνες παίκτες δίνει η Ναρμπόν και μάλιστα το δείχνει εμπράκτως….

Ο σύλλογος της Γαλλίας μετά τους Κώστα Προύσαλη και Θανάση Πρωτοψάλτη συμφώνησε και με τον Ανδρέα Φράγκο ο οποίος εντυπωσίασε με τις εμφανίσεις τους στο World League.

Έτσι ο διεθνής ακραίος γίνεται ο τρίτος της ελληνικής παροικίας στην Ναρμπόν η οποία δημιουργεί και ένα ρεκόρ καθώς γίνεται η μοναδική ομάδα στο εξωτερικό που θα έχει στο ρόστερ της τρεις Έλληνες.

Η Ναρμπόν βέβαια είναι από τις ομάδες που τα τελευταία χρόνια προτιμούν συστηματικά τους Έλληνες παίκτες καθώς αποδεικνύονται «λίρα εκατό».

Μάλιστα από το 2012 έως το 2014 η Ναρμπόν είχε ελληνικό δίδυμο (Προύσαλης – Πετρέας), ενώ γενικά το γαλλικό πρωτάθλημα είναι αυτό που «ταιριάζει» και οι Έλληνες παίκτες.

Έτσι στο γαλλικό πρωτάθλημα τη νέα χρονιά θα αγωνίζονται συνολικά  έξι αθλητές και αθλήτριες αφού εκτός από τους Προύσσαλη, Πρωτοψάλτη και Φράγκο στην Ναρμπον,  υπάρχουν και οι Πετρέας που αγωνίζεται στην Αζαξιό, ο Παπαδημητρίου στη Ναντ ενώ πρόσφατα συμφώνησε με την Μιλούζ και η Αθηνά Παπαφωτίου.