Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Λίστα για λίγους στην ΑΕΚ

Λίστα για λίγους στην ΑΕΚ

Τελικά στην ΑΕΚ  ακόμη και η πληρωμή είναι ένα ζήτημα που γίνεται με εξαιρετική δυσκολία… Ο εκπρόσωπος της νέας διοίκησης της ΑΕΚ παρουσιάστηκε στο γήπεδο  για να πληρώσει τους αθλητές, όμως από την λίστα απουσίαζαν τα ονόματα των Πέτρογλου, Μπουρκόφσκι, του Ελγκέτα, καθώς και φροντιστών, φυσιοθεραπευτών προκαλώντας την αντίδραση των υπολοίπων παικτών…

Η ισχύς εν τι ενώσει. Όταν έχουν αντέξει στα δύσκολα οι παίκτες της Ένωσης και έχουν μείνει μια ομάδα μέχρι σήμερα, δεν θα μπορούσαν να αντιδράσουν διαφορετικά.

Μετά την συνέντευξη Τύπου των παικτών στη Γλυφάδα βρέθηκε εκπρόσωπος της νέας διοίκησης της ΑΕΚ προκειμένου να δώσει έναν μισθό στους παίκτες και την διαβεβαίωση πως τις επόμενες ημέρες θα πάρουν και ένα ακόμη.

Το αρχικό μούδιασμα όλων για τον έναν μόνο μισθό, διαδέχθηκε η άρνηση των παικτών όταν διαπίστωσαν πως η συγκεκριμένη λίστα ήταν κουτσουρεμένη αφού δεν συμπεριελάμβανε όλους τους αθλητές.

Για την ακρίβεια στην λίστα που δόθηκε από την προηγούμενη διοίκηση στον κ. Ανατολιωτάκη περιελάμβανε 11 μόνο άτομα και είχε εκτός τους Μπουρκόφσκι, Πέτρογλου, Ελγκέτα και τους φροντιστές, φυσιοθεραπευτές.

Ο Σταύρος Κατσανεβάκης εκ μέρους των παικτών αρνήθηκε να λάβει κανείς χρήματα ξεκινώντας νέος κύκλος διαπραγματεύσεων με την διοίκηση.

Έπειτα από αρκετά τηλέφωνα και πολλές διαπραγματεύσεις και έπειτα από την «αντρίκια» στάση των παικτών της ΑΕΚ αποφασίσθηκε να δοθούν τα χρήματα σε 18 ισόποσες δόσεις  που αντιστοιχούν περίπου σε 200 με 250 ευρώ σε κάθε αθλητή.

Την ίδια ώρα το θέμα για το αν οι παίκτες ανέβουν στην Θεσσαλονίκη την Δευτέρα παραμένει στον «αέρα» καθώς δεν έχει ξεκαθαρίσει τίποτα. Κάτι που αναμένεται να γίνει τις επόμενες ώρες, με τους Πέτρογλου και Παγιάν ξεκάθαροι στην απόφασή τους να μην αγωνιστούν.