LEAGUE CUP "ΝΙΚΟΣ ΣΑΜΑΡΑΣ"

Live κλήρωση του Final Four

Live κλήρωση του Final Four

Τηλεοπτική θα είναι η κλήρωση των ζευγαριών του Final Four του 5ου League Cup «Νίκος Σαμαράς». Συγκεκριμένα στην σημερινή εκπομπή «Στο Φιλέ» με τον Παντελή Λώλη που θα προβληθεί σήμερα Πέμπτη  στις 22.00 από τα Novasports 1 και Novasports 1 HD, θα αναδειχτούν τα ζευγάρια του Final Four, που θα διεξαχθεί στη Σύρο, το διήμερο Σάββατο 30 Ιανουαρίου και Κυριακή 31 Ιανουαρίου και θα μεταδοθεί ζωντανά από το συνδρομητικό κανάλι.

Στην κληρωτίδα θα μπουν οι ΠΑΟΚ, Ολυμπιακός, Φοίνικας Σύρου και ο νικητής του ζευγαριού, Ηρακλής – Παμβοχαϊκός που θα γίνει την Τετάρτη 20 Ιανουαρίου.

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής, θα γίνουν ζωντανές συνδέσεις, με παίκτες των ομάδων οι οποίοι θα σχολιάσουν το αποτέλεσμα της κλήρωσης και θα δώσουν τα προγνωστικά τους για τους ημιτελικούς που θα προκύψουν.

Συγκεκριμένα, έχουν κληθεί να σχολιάσουντην κλήρωση ο αρχηγός του Ολυμπιακού, Δημήτρης Φιλίπποφ, ο αρχηγός του ΠΑΟΚ, Βασίλης Κουρνέτας και ο διαγώνιος του Φοίνικα Σύρου, Τόμισλαβ Ντόκιτς.

Επίσης, «Στο Φιλέ» θα υπάρχει πλούσιο ρεπορτάζ γύρω από την 11η αγωνιστική της πρεμιέρας του δευτέρου γύρου Volley League Πάμε Στοίχημα, που ξεκίνησε την Τετάρτη και ολοκληρώνεται σήμερα Πέμπτη.

Στο στούντιο θα είναι ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής Ανδρών Σωτήρης Δρίκος,που θα αναλύσει τις φάσεις των αγώνων της Α1 με τη βοήθεια της τεχνολογίας.