ΕΝΩΣΕΙΣ-ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ

Η Μαρία Γκαραγκούνη στο «τιμόνι» του ΟΦ Γέρακα

Η Μαρία Γκαραγκούνη στο «τιμόνι» του ΟΦ Γέρακα

Με μία θρυλική μορφή του ελληνικού βόλεϊ στον πάγκο τους, θα κυνηγήσουν οι γυναίκες του Ομίλου Φιλάθλων Γέρακα τη διάκριση στη φετινή σεζόν της Γ’ τοπικής κατηγορίας της Ε.Σ.Π.Α.Α.

Ο λόγος για την πρώην διεθνή άσο, Μαρία Γκαραγκούνη, η οποία έπειτα από χρόνια δόξας και αμέτρητες “κούπες” στα γήπεδα με Βριλήσσια, Παναθηναϊκό , αλλά και με τον Κυπελλούχο Ελλάδας ΖΑΟΝ, ανοίγει πλέον ως προπονήτρια στο γυναικείο τμήμα του Γέρακα, ένα νέο κεφάλαιο στην καριέρα της. Παράλληλα η έμπειρη πρωταθλήτρια, που πέρα από τις αθλητικές της περγαμηνές και την σημαντική προσφορά στο άθλημα, ξεχωρίζει για το ήθος της, θα αναλάβει και τα τμήματα υποδομών του συλλόγου της Ανατολικής Αττικής.

garagkoyni_ketsi

Η πρώτη της επαφή της Λαρισαίας προπονήτριας με τους πάγκους, έγινε το 2016, στην Κερατέα. Μετά από μία 6ετή απουσία από την ενεργό δράση, λόγω οικογενειακών και άλλων υποχρεώσεων, η μητέρα πλέον 3 παιδιών, επέστρεψε στα γήπεδα με διττό ρόλο, αφού πέρα από την αγωνιστική ενίσχυση του τοπικού ΓΣ  ως αθλήτρια, διετέλεσε και 3 χρόνια προπονήτρια στις παγκορασίδες του συλλόγου.

garagkouni-maria-keratea-78990

Η πρώην πρωταθλήτρια των ΕΑ Λάρισας, Βριλησσίων, Μπούργκος (Ισπανία), ΖΑΟΝ,  Παναθηναϊκού, Μαρκοπούλου  και Κερατέας, λίγες ώρες μετά την συμφωνία της  με τον σύλλογο του Γέρακα, ευχαρίστησε με σχετική της ανάρτησή της στα social media τη διοίκηση της ομάδας για την έναρξη της συνεργασίας τους.

gkaragkouni_keratea

Αναλυτικά το post της Μαρίας Γκαραγκούνη στο Facebook