Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Μαρκόπουλο : «Δεν εξυπηρετούμε κακόβουλους σκοπούς»

Μαρκόπουλο : «Δεν εξυπηρετούμε κακόβουλους σκοπούς»

Το Μαρκόπουλο με νέα ανακοίνωση που εξέδωσε επανέρχεται στο θέμα της διακοπής του αγώνα του με τον Άρη τονίζοντας δεν εξυπηρετεί κανέναν κακόβουλο σκοπό…

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ

Προς αποφυγή οποιασδήποτε δημιουργίας στρεβλών εντυπώσεων έναντι, οποιουδήποτε θεσμού ή οργανισμού σχετικά με την πρόσφατη διαμαρτυρία μας, για τη διακοπή του αγώνα μας, δηλώνουμε ξεκάθαρα ότι:

Δεν εξυπηρετούμε κανέναν κακόβουλο σκοπό, αντίθετα υπηρετούμε τον ελληνικό αθλητισμό στο μέγιστο βαθμό των δυνατοτήτων μας.

Δεν επιζητούμε οποιαδήποτε προβολή, αλλά την προβολή που αναλογεί στην Ομάδα μας, την Ιστορία της και τους Αγώνες της.

Δεν εμπλεκόμαστε σε παραγωγές, αμοιβές και δικαιώματα τα οποία έχουμε προ μηνός παραχωρήσει στην ΕΟΠΕ ώστε με την σειρά της να συμβληθεί με την ΕΡΤ.

Και βέβαια δεν ανεχόμαστε «Μαύρο» στην κορύφωση των προσπαθειών μας.

Τα γεγονότα της Κυριακής αποδεικνύουν δυσλειτουργίες που όλοι οι εμπλεκόμενοι οφείλουν να επιλύσουν άμεσα. Ο ρόλος του διαιτητή για εμάς διαδραματίζεται μέσα στα γήπεδα και μόνο και εκεί θα τον αφήσουμε. Οι υπόλοιποι ρόλοι είναι θεσμοθετημένοι και οι κάτοχοί τους οφείλουν να τους σεβαστούν διευθετώντας τα αντίστοιχα ζητήματα προς όφελος και των φορολογουμένων και του ελληνικού αθλητισμού.

Η ΕΡΤ με την αποψινή της δήλωση ξεκαθαρίζει το συγκεκριμένο τοπίο τιμώντας το ρόλο της και την υποστήριξή της στα ελληνικά σωματεία. Απομένει πλέον στην ΕΟΠΕ να πράξει το ίδιο».

Για τον ΑΟ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ

Πάρης Ευαγγελίου