BEACH VOLLEY

Μάτιου – Μπάκα: «Μετάλλιο στο Κ22 και στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα»

Μάτιου – Μπάκα: «Μετάλλιο στο Κ22 και στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα»

Το δεύτερό τους χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία Κ19 στο πανελλήνιο πρωτάθλημα beach volley κατέκτησαν στην παραλία Ραχών Διονυσία Μάτιου και Έλενα Μπάκα. Οι νικήτριες του φετινού Masters στη Σκύρο θα αγωνιστούν και στη τελική φάση του Κ22 και στη συνέχεια θα εκπροσωπήσουν την Ελλάδα στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Κ18 στο Μπρνο της Τσεχίας (16-19 Αυγούστου).

«Ήταν ένας από τους στόχους μας η κατάκτηση του πρωταθλήματος Κ19. Δουλεύουμε με την Διονυσία σκληρά όλο το καλοκαίρι και είναι από τα τουρνουά που θέλουμε να κατακτούμε. Θα αγωνιστούμε και στο Κ22 στην Ανάβυσσο απέναντι σε καλύτερες ομάδες και το επίπεδο θα είναι ανεβασμένο, ωστόσο ο στόχος μας παραμένει και εκεί να κατακτήσουμε το χρυσό μετάλλιο» δήλωσε η Έλενα Μπάκα.

«Ήταν πολύ καλή η διοργάνωση στις Ράχες. Ό,τι χρειαζόμασταν μας το παρείχαν και ήταν όλα οργανωμένα. Καταφέραμε χωρίς να χάσουμε σετ να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα και είμαστε χαρούμενες που παίξαμε σε πολύ καλό επίπεδο. Πάμε τώρα στην Ανάβυσσο, εκεί όπου εκτός από το χρυσό μετάλλιο που θα διεκδικήσουμε, θα προετοιμαστούμε και για το ευρωπαϊκό Κ18 που θέλουμε να ανέβουμε στο βάθρο» συμπλήρωσε η Διονυσία Μάτιου.