ΔΙΕΘΝΗ

«Μαύρες πλερέζες» στον Αγ. Δομήνικο – Αποχώρησε η «καυτή» Φερνάντες (fotos)

«Μαύρες πλερέζες» στον Αγ. Δομήνικο –  Αποχώρησε η «καυτή» Φερνάντες (fotos)

Απογοήτευση έχει σκορπίσει στους φίλους του παγκόσμιου βόλεϊ και ιδιαίτερα στους φιλάθλους της Δομινικανής Δημοκρατίας η απόφαση της διεθνούς λίμπερο  να αποχωρήσει από το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας της για προσωπικούς λόγους.

10

winifer-fernc3a1ndez-6

Hottest Volleyball Female Player Winifer Fernandez Picture_13

Η 23χρονη Γουίνιφερ Φερνάντες, που με τις καυτές της εμφανίσεις εντός και εκτός τάραφλεξ, έχει προκαλέσει πολλά εγκεφαλικά τόσο στις κερκίδες, όσο και στο διαδίκτυο, “έλαμψε δια της απουσίας” της στους πρόσφατους αγώνες του VNL στο Ρότερνταμ, όσο και από το American Cup XVII Pan, που ολοκληρώθηκε σήμερα στο Pavilion Gioriver Βόλεϊ Ricardo Arias.

12

winifer 5

21

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η όμορφη παίκτρια που μπορεί να μη βγάζει… μάτια με τις αγωνιστικές της ικανότητες, αλλά “κολάζει κι άγιο” με τα εντυπωσιακά της οπίσθια, αντιμετωπίζει κάποια οικογενειακά προβλήματα, ωστόσο ο Αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας Cristóbal Marte, προτιμά να μην ανακαλύψει τα αίτια που οδήγησαν τη Φερνάντες στην απόφαση αυτή, λέγοντας απλά ότι “πρόκειται για μια πολύ λεπτή κατάσταση”.

1118full-winifer-fernandez

winifer-fernandez

Fernandez-3

Οι μετοχές της Φερνάντες  και η φήμη της εκτοξεύτηκε πριν από τρία χρόνια, χάρις σε ένα εντυπωσιακό βίντεο που τραβήχτηκε κατά τη διάρκεια αγώνα Παγκόσμιου Κυπέλλου U-23 στην Τουρκία,  στο οποίο οποία κόντρα στη Βραζιλία “βουτάει”  για να “βγάλει” τη μπάλα.

winifer-fernc3a1ndez-27

Hottest Volleyball Female Player Winifer Fernandez Picture_11

71

Από τότε, μέχρι σήμερα έχει φτάσει τα 13.213.444, views στο ίντερνετ, ενώ η εφημερίδα El Mundo έχει κατατάξει την Φερνάντεζ στην 7η θέση ανάμεσα στις ομορφότερες αθλήτριες του κόσμου.Μάλιστα πέρυσι έφτασε μία ανάσα από το να αγωνιστεί στα ευρωπαϊκά γήπεδα για λογαριασμό πολωνικής ομάδας.

fernandez 1

41

Hottest Volleyball Female Player Winifer Fernandez Picture_14

ΔΙΕΘΝΗ
28/03/2024

Με 5ετές συμβόλαιο «δένει» τους διεθνείς η Βουλγαρία – «Κόβεται» όποιος θέλει να πάει διακοπές με τη γυναίκα του!

Υπογραφή 5ετούς συμβολαίου με τους αθλητές -αθλήτριες των Εθνικών ομάδων της Βουλγαρίας σχεδιάζει να υπογράψει η Βουλγαρική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης, με...