ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Μηδενισμός για την ΑΕΚ

aek_mets_panhgyrikh_genikh
Μετά την αποβολή απο την ΕΣΑΠ, σειρά για την ΑΕΚ πήρε το Μονομελές της διοργανώτριας το οποίο και ανακοίνωσε την ποινή μηδενισμού και -3 για κάθε παιχνίδι της για χρέη προς τρίτους. Μια απόφαση χωρίς ουσιαστικό αντίκτηπο για την Ένωση που έκλεισε άδοξια έναν ακόμη κύκλο της στην Volleyleague.   
Η απόφαση του Μονομελούς της ΕΣΑΠ 
Το Μονομελές Δικαιοδοτικό Όργανο της ΕΣΑΠ…

συνεδρίασε δημόσια, την 13η Σεπτεμβρίου 2019, στα γραφεία της Ε.Σ.Α.Π., στο Μαρούσι Αττικής, (ΟΑΚΑ- οδός Αμαρυσίας Αρτέμιδος και Πιτταρά- Κέντρο Αντισφαίρισης), για να δικάσει την κατά το άρθρο 78 παρ. 2 του Ν. 2725/1999 παράβαση του Τ.Α.Α. με την επωνυμία «ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΙΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ Τμήμα Αμειβομένων Πετοσφαιριστών» (ΤΑΠ ΑΕΚ), το οποίο δεν παραστάθηκε, κατόπιν έκδοσης αφ’ ενός της υπ’ αριθμ. 16/2019 απόφασης του ΠΜΔΟ ΕΣΑΠ, με την οποία αναβλήθηκε, στις 1-07-2019, η έκδοση οριστικής απόφασης επί της υπό κρίση υπόθεσης και ορίστηκε νέα ημερομηνία συζήτησης αυτής η αναγραφόμενη στην αρχή της παρούσας και αφ’ ετέρου της υπ’ αριθμ. 18/2019, με την οποία απορρίφθηκε, στις 13-09-2019, το αίτημα αναβολής που υπέβαλε το ως άνω ΤΑΑ.

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ

ΔΙΑΤΑΣΣΕΙ την αφαίρεση των βαθμών μίας (1) νίκης για κάθε αγώνα πρωταθλήματος και για όσο χρόνο διαρκεί η παράβαση από το Τ.Α.Α. με την επωνυμία «ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΙΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ Τμήμα Αμειβομένων Πετοσφαιριστών» (ΤΑΠ ΑΕΚ), η οποία αρχίζει από την έναρξη του πρωταθλήματος 2019-2020.

ΔΙΑΤΑΣΣΕΙ την κοινοποίηση της παρούσας, με κάθε νόμιμο τρόπο, στο Τ.Α.Α. με την επωνυμία «ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΙΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ Τμήμα Αμειβομένων Πετοσφαιριστών» (ΤΑΠ ΑΕΚ).