ΕΝΩΣΕΙΣ-ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ

Μήνυμα για καθαρές παραλίες και μπιτς βόλεϊ στην Κερατέα

Μήνυμα για καθαρές παραλίες και μπιτς βόλεϊ στην Κερατέα

Στο πλαίσιο της δράσης “Let’s do it Greece, περίπου 300 μικροί αθλητές από την Κερατέα και το Λαύριο καθάρισαν την παραλία και μυήθηκαν στα μυστικά του μπιτς βόλεϊ στέλνοντας το δικό τους κοινωνικό μήνυμα περιβαλλοντολογικής ευαισθητοποίησης.

Το Let’s do it Greece είναι μια δράση περιβαλλοντικης ευαισθητοποίησης αλλά στο Δήμο Λαυρεωτικής στο οποίο συμμετέχουν από την πρώτη χρονιά του προγράμματος το συνδυάζουν με την προώθηση του μπιτς βόλεϊ και άλλων παιχνιδιών στην άμμο!
keratea_drasi1
“Ζήσαμε μία εξαίρετη εμπειρία. Στο πλαίσιο της δρασης “let’s do it Greece”καθαρίσαμε την παραλία και μικροί αθλητές από την Κερατέα και το Λαύριο μυήθηκαν στα μυστικά του beach-Volley. Σε εναν τόπο γεμάτο ιστορία ανάμεσα στο Αρχαίο Θέατρο και το αρχαίο λιμάνι του “ΘΟΡΙΚΟΥ” Λαυρεωτικής,300 περίπου αθλητές και αθλήτριες εστειλαν το μήνυμα των καθαρών και ελευθερων παραλιών,για αθλητισμό και ψυχαγωγία”, εξήγησε ο Ταμίας του ΓΣ Κερατέας και μέλος της Επιτροπής Beach Volley της CEV, Θανάσης Ρέρρας στο Volleyplanet και συνέχισε, λέγοντας: 
“Η Ε.Ο.ΠΕ. ήταν αρωγός για ακόμη μία φορά στην προσπάθεια για διάδοση του beach Volley βοηθώντας υλικοτεχνικά να στηθεί η δράση αυτή. Οι προπονητές βόλεϊ του Γ.Σ.ΚΕΡΑΤΕΑΣ και του Α.Σ.ΛΑΥΡΙΟΥ έδωσαν τις τεχνικές γνώσεις τους στα νεαρά παιδιά. Ευχαριστώ τον Δήμο Λαυρεωτικής και το Ν.Π.Δ.Δ. “ΘΟΡΙΚΟΣ” για την πρωτοβουλία, αλλά ιδιαίτερη μνεία θα κάνω για το προσωπικό της Ε.Ο.ΠΕ. που είναι πάντα στην διάθεσή μας,το ακούραστο προσωπικό της υπηρεσίας καθαριότητας του Δημου Λαυρεωτικής,και τον προϊστάμενο και τους γυμναστές του Ν.Π.Δ.Δ. “ΘΟΡΙΚΟΣ” που συνέβαλλαν στην επιτυχία της διοργάνωσης. Κλείνοντας θα πω οτι αν θέλουμε το beach Volley ψηλά, θα πρέπει να κινηθούμε με ενότητα και συνέργειες χωρίς υστερόβουλες προσωπικές επιδιώξεις. Καλό καλοκαίρι γεμάτο beach Volley και καλή τύχη στις εθνικές ομάδες”.
keratea_drasi2