LEAGUE CUP "ΝΙΚΟΣ ΣΑΜΑΡΑΣ"

Προβληματισμός ΠΑΣΑΠ για League Cup: Επίσημο ή ανεπίσημο τουρνουά;

Προβληματισμός ΠΑΣΑΠ για League Cup: Επίσημο ή ανεπίσημο τουρνουά;

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΑΠ, Βασίλης Μηνούδης δείχνει με κάθε τρόπο το πόσο σημαντικό ρόλο (πρέπει και) διαδραματίζει ο σύνδεσμος σε κάθε βολεϊκό ζήτημα.

Ο Σύνδεσμος που παρακολουθεί όλα τα τεκταινόμενα και τις προσπάθειες όλων των αθλητών βόλεϊ όπου κι αν βρίσκονται, εξέφρασε μέσω του προέδρου του στην επίσημη σελίδα του στο facebook μεγάλο προβληματισμό για το τουρνουά του League Cup, το οποίο ολοκληρώθηκε το Σάββατο στη Σύρο με νικητή τον Ολυμπιακό.

Πιο συγκεκριμένα, ο Βασίλης Μηνούδης αναγνωρίζοντας την άξια κατάκτηση του συγκεκριμένου τουρνουά από τον Ολυμπιακό, απόρησε αν πρέπει ως φορέας ο ΠΑΣΑΠ να βγάλει ανακοίνωση για μια διοργάνωση που η ίδια η Λίγκα έχει χαρακτηρίσει ως “ανεπίσημο εσωτερικό τουρνουά”.

Αναλυτικά η απορία του προέδρου του ΠΑΣΑΠ:

«Από χθες το απόγευμα που η ομάδα του Ολυμπιακού κατέκτησε πανάξια το “League Cup”, προβληματίζομαι αν θα πρέπει ο Συνδεσμός μας (ΠΑΣΑΠ) να βγει να συγχαρεί επίσημα τον νικητή….

Αυτό όχι γιατί θελουμε να σνομπάρουμε τον νικητή , το αντίθετο μάλιστα, αλλά γιατί σκέφτομαι ότι δεν είθισται να βγαίνουν επίσημες ανακοινώσεις για νικητές «ανεπίσημων» εσωτερικών τουρνουά, όπως το χαρακτήρισε η ΕΣΑΠ στις αρχές της σεζόν…..‼️

Θυμίζω ότι αυτό ακούσαμε όταν διαμαρτυρηθήκαμε για τη συμμετοχή των αθλητών στην Α’ φάση του «League Cup” χωρίς να έχουν εκδοθεί δελτία… και σε άλλες περιπτώσεις στο παρελθόν χωρίς να έχουν υπογραφεί  καν συμβόλαια…

Υ.Γ. Κάποτε η ΕΣΑΠ ζητούσε ο νικητής του «League Cup» να κερδίζει μια θέση στα Κύπελλα Ευρώπης…..

Μπέρδεμα εεεε….»

minoudis_post