CEV CUP

Μουνιόθ: «Δύσκολο να παίξεις κόντρα στην Τρεντίνο»

Μουνιόθ: «Δύσκολο να παίξεις κόντρα στην Τρεντίνο»

Στη δυσκολία του αντιπάλου αλλά και στην φοβερή ατμόσφαιρα στάθηκαν μετά τη λήξη του ματς, ο κόουτς Μουνιόθ και ο κεντρικός Μάρκους Μπέμε ενώ από πλευράς Τρεντίνο ο κόουτς Λορεντζέτι έστειλε μήνυμα ότι η ιταλική ομάδα δεν πρέπει να εφησυχαστεί λόγω του 3-0 ενόψει του επαναληπτικού.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ είπε: «Ξέραμε πολύ καλά κόντρα σε ποια ομάδα αγωνιζόμασταν σήμερα. Μιλάμε για την καλύτερη ομάδα στον κόσμο αυτή τη στιγμή και είναι πολύ δύσκολο να παίξεις κόντρα σε αυτούς. Σίγουρα αντιμετωπίσαμε δύσκολες καταστάσεις αλλά είχαμε κάποιες ευκαιρίες όχι μόνο με το σετ μπολ στο 3ο σετ αλλά και στα δυο προηγούμενα για να ανοίξουμε λίγο περισσότερο το παιχνίδι και να βρεθούμε πιο κοντά στο σκορ. Ίσως μπορούσαμε να πάρουμε ένα σετ και να παίξουμε περισσότερο. Από κει και πέρα για εμάς είναι πολύ σημαντικό να αγωνιζόμαστε σε τέτοια ατμόσφαιρα και θέλουμε από τους οπαδούς μας να έρχονται σε κάθε ματς και να μας βοηθούν με αυτό τον τρόπο. Τους ευχαριστούμε για τη εκπληκτική ατμόσφαιρα που δημιούργησαν σήμερα και για την σπουδαία υποστήριξη».

Ο Γερμανός κεντρικός του Ολυμπιακού Mάρκους Μπέμε δήλωσε: «Σίγουρα είναι πολύ δύσκολο να αγωνίζεσαι κόντρα σε ένα τόσο δυνατό αντίπαλο και η μόνο περίπτωση για να έχεις κάποια ευκαιρία είναι να παίξεις εσύ στο υψηλότερο επίπεδο. Σήμερα ίσως θα μπορούσαμε σε ορισμένες περιπτώσεις να διεκδικήσουμε κάτι περισσότερο αλλά δεν τα καταφέραμε. Οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στους φιλάθλους μας για την καταπληκτική ατμόσφαιρα που δημιούργησαν. Ό,τι και να πούμε για τους οπαδούς μας είναι λίγο».

Ο προπονητής της Τρεντίνο Αντζελο Λορεντζέτι δήλωσε: «Δε μπορώ να πω πως είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από την εμφάνιση αλλά η νίκη με 3-0 σετ σε μία τόσο δύσκολη έδρα και απέναντι σε μία καλή ομάδα όπως ο Ολυμπιακός μόνο αποτυχία δεν είναι. Δεν θα αφήσουμε τίποτα στην τύχη και θα θα εφησυχάσουμε για τη ρεβάνς. Εχουμε ακόμα ένα ματς στην έδρα μας. Θέλουμε να ανταποδώσουμε την καλή φιλοξενία».

Ο μεγάλος σούπερ σταρ της Τρεντίνο Σιμόνε Τζιανέλι δήλωσε: «Ηταν ένας μεγάλος αγώνας όπως το περιμέναμε και όπως το είχαμε σχεδιάσει. Η ατμόσφαιρα ήταν εκπληκτική. Αν κάνεις μία λάθος σκέψη μπορεί να χάσεις την αυτοσυγκέντρωση σου. Μπορεί να νικήσαμε 3-0 σετ αλλά η νίκη ήρθε δύσκολα. Κάναμε προσπάθεια. Η πρόκριση στους τελικούς δεν έχει κριθεί. Δεν είμαι απόλυτα ευχαριστημένος από την απόδοση μας. Μπορούμε να παίξουμε καλύτερα. Το CEV Cup είναι μέσα στους στόχους μας αλλά αυτό που θέλουμε πάνω απ΄όλα είναι το πρωτάθλημα».