Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

MVP Γκλιγκόροβιτς με αφιέρωση στις συμπαίκτριές της!

MVP Γκλιγκόροβιτς με αφιέρωση στις συμπαίκτριές της!
Η Μπιλιάνα Γκλιγκόροβιτς αναδείχτηκε MVP της 20ης αγωνιστικής της Volleyleague Γυναικών στη νίκη του Άρη με 3-0 σετ επί των Μακεδόνων Αξιού.
Ενθουσιασμένη με την εξελιξη της φετινής πορείας του Άρη είναι η MVP της 20ης αγωνιστικής Μπιλιάνα Γκλιγκόροβιτς. Η… Ελληνίδα πλέον πασαδόρος μιλώντας στην επίσημη σελίδα της ΕΟΠΕ αναφέρθηκε στη σεζόν με την “κιτρινόμαυρη” φανέλα, αφιέρωσε το βραβείο της MVP στις συμπαίκτριές της, έδωσε συγχαρητήρια στις νεάνιδες του συλλόγου για την κατάκτηση του πρωταθλήματος Ελλάδος και αποκάλυψε πως ακόμα δεν ήρθε η ώρα να κρεμάσει τα παπούτσια της.
«Θέλω να ξεκινήσω δίνοντας συγχαρητήρια στις νεάνιδες του Άρη για την κατάκτηση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος. Είμαι πολύ περήφανη για αυτό που πέτυχαν και τους αξίζουν πολλά μπράβο» ήταν το πρώτο σχόλιο της Γκλιγκόροβιτς και συνέχισε για τη φετινή σεζόν με τον Άρη και αφιέρωσε το βραβείο της MVP στις συμπαίκτριές της.
«Φέτος ο Άρης έχει φτιάξει ένα ρόστερ με ωραίους συνδυασμούς. Έχει έντονα το νεανικό στοιχείο μαζί με έμπειρες αθλήτριες και έχει δημιουργηθεί ένα ενδιαφέρον ρόστερ. Σίγουρα το διασκεδάζω να παίζω με αυτές τις συμπαίκτριες και θέλω να τους αφιερώσω το βραβείο της MVP. Κάθε μέρα μου δίνουν κίνητρο να συνεχίζω να παίζω. Όσον αφορά το πρωτάθλημα, μένουν δύο αγωνιστικές για τη λήξη της κανονικής περιόδου και ετοιμαζόμαστε για τα πλέι οφ. Λογικά θα αναμετρηθούμε τον ΑΟ Θήρας ο οποίος μας έχει νικήσει δύο φορές φέτος και θέλουμε να κάνουμε την έκπληξη».
Η Γκλιγκόροβιτς, μετά από 18 χρόνια στα γήπεδα παίζοντας βόλεϊ στο υψηλότερο επίπεδο, δεν νιώθει ακόμα έτοιμη να κρεμάσει τα παπούτσια της. Η πρώην διεθνής πασαδόρος με την Εθνική Κροατίας, όπως αποκάλυψε δεν σκοπεύει να σταματήσει να παίζει βόλεϊ και θα συνεχίσει να αγωνίζεται με την ίδια δίψα, όπως κάνει όλα αυτά τα χρόνια.
«Κάθε σεζόν όταν ξεκινάει λέω θα είναι η τελευταία μου, ωστόσο δεν νιώθω ακόμα έτοιμη. Θέλω ακόμα να παίξω, μπορώ ακόμα να προσφέρω. Με βοηθάει πολύ το γεγονός ότι αγωνίζομαι με νεαρές αθλήτριες και να τις βλέπω πεινασμένες για διακρίσεις. Εγώ τους δίνω την εμπειρία μου και αυτές μου δίνουν τον ενθουσιασμό και την δίψα να συνεχίζω να παίζω».