ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

MVP η Μπραμπόροβα

MVP η Μπραμπόροβα

H Iρίνα Μπραμπόροβα αναδείχθηκε MVP του μεγάλου τελικού του Κυπέλλου καθώς η Σλοβάκα ακραία ήταν η κορυφαία του Ολυμπιακού στην κατάκτηση του 5ου συνεχόμενου τροπαίου που πανηγύρισε στο Αγρίνιο… Νικολάκης : «Γράψαμε ιστορία». Ρούσης :«Περήφανος για την ομάδα μου». Χριστοδούλου :«Είμαστε η καλύτερη ομάδα». Γιώτα «Τα πάντα εξαρτώνται από εμάς»

Η Ιρίνα Μπραμπόροβα κατέκτησε τον τίτλο του MVP στο Αγρίνιο. Η έμπειρη ακραία του Ολυμπιακού αποτέλεσε την πιο σταθερή αξία στον μεγάλο τελικό και οδήγησε εκ του ασφαλούς τις Πειραιώτισσες στο 5ο συνεχόμενο Κύπελλο της ιστορίας τους.

Η Μπραμπόροβα αναφερόμενη στην προσωπική διάκριση και το Κύπελλο τόνισε «Είμαι πολύ χαρούμενη που τα καταφέραμε και είναι μεγάλη τιμή μου που κατακτώ αυτόν το τίτλο Είμαι ευχαριστημένη που βοήθησα να κατακτήσουμε το Κύπελλο και χαρούμενη που το καταφέραμε. Δεν περίμενα να βγω MVP και μου το είπαν οι συμπαίκτριες μου».

Χριστοδούλου :«Είμαστε η καλύτερη ομάδα»

Από την πλευρά της η Στέλλα Χριστοδούλου υπογράμμισε «Μας πάει καλά το κύπελλο. Ήταν μια μεγάλη δικαίωση για μας γιατί είχαμε φέτος πολλούς τραυματισμούς. Στο γήπεδο φάνηκε ότι είμαστε η καλύτερη ομάδα. Συγχαρητήρια σε όλες τις συμπαίκτριες μου  κ το προπονητικό τιμ για την προσπάθεια που έκαναν. Τώρα το μυαλό μας είναι στο πρωτάθλημα που θέλουμε επίσης να κατακτήσουμε. Ευχαριστούμε κ τους φιλάθλους μας για τη συμπαράσταση τους».

OSFP-APONOMH-KYPELLO-AGRINIO-2015

Γιώτα «Τα πάντα εξαρτώνται από εμάς»

Η Κατερίνα Γιώτα που πανηγύρισε τον 2ο  Κύπελλο της καριέρας της δήλωσε «Είμαι πολύ χαρούμενη για το δεύτερο κύπελλο της καριέρας μου. Ο Ολυμπιακός ήταν πολύ καλύτερος. Τα πάντα εξαρτώνται από την απόδοση μας. Όταν εμείς είμαστε καλά κ παίζουμε συγκεντρωμένα οι αντίπαλοι μας δεν μπορούν να μας αντιμετωπίσουν. Πλέον δεύτερος στόχος μας είναι το πρωτάθλημα που θέλουμε να κατακτήσουμε. Συγχαρητήρια σε όλους. Στην ομάδα και τους προπονητές μας για την κατάκτηση του κυπέλλου»

Νικολάκης : «Γράψαμε ιστορία»

Ο Γιάννης Νικολάκης λίγο μετά τον μεγάλο τελικό εμφανώς συγκινημένος για τον 5ο συνεχόμενο τίτλο του Ολυμπιακού υπογράμμισε «Παίξαμε καλά και συγκεντρωμένα στον τελικό. Δεν ήταν εύκολη για εμένα η νίκη. Δουλέψαμε πάρα πολύ για να φθάσουμε εδώ. Συγχαρητήρια στα κορίτσια του Ολυμπιακού. Όταν κατακτάς για 5η συνεχόμενη φορά το Κύπελλο γράφεις ιστορία. Μπράβο στα κορίτσια που έκαναν σπουδαία δουλειά σήμερα. Είναι γιορτή για τον Ολυμπιακό. Είναι σημαντικό για έναν σύλλογο να κατακτά το 5ο συνεχόμενο τίτλο»  και συμπλήρωσε «Τη φετινή χρονιά η ομάδα είχε προβλήματα με τραυματισμούς, με εγχειρίσεις, με αλλαγή αθλήτριας, αλλά τα καταφέραμε. Αφιερώνω το Κύπελλο στον κόσμο της ομάδας που είναι πάντα δίπλα μας και εμείς του χαρίζουμε χαρές. Επίσης αφιερώνω τον τίτλο στην γυναίκα μου και το παιδί μου».

Ρούσης : «Περήφανος για την ομάδα μου»

Περήφανος για την εμφάνιση, στεναχωρημένος από το αποτέλεσμα δήλωσε ο Γιώργος Ρούσης λίγο μετά τον τελικό. Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού μιλώντας για τον τελικό τόνισε «Είμαι περήφανος για την ομάδα μου. Κάναμε μια τεράστια και συγκινητική προσπάθεια και τα κορίτσια μου τα πήγαν υπέροχα. Ξοδέψαμε πολύ ενέργεια στον χτεσινό ημιτελικό. Δεν είχαμε φρεσκάδα. Με στεναχωρεί μόνο το τελικό αποτέλεσμα. Παρουσιαστήκαμε χωρίς σπιρτάδα στην άμυνα και πάνω στο φιλέ και ήμασταν πολύ πιο αργοί από εχθές. Αν παίζαμε χτες με τον Ολυμπιακό σήμερα θα βλέπαμε ένα άλλο ματς. Σήμερα δεχθήκαμε στην άμυνα πολλές μπάλες που σε άλλα ματς δεν γινότανε».