DARK ROOM

Η νέα μπάλα «κόσμημα» από τη Louis Vuitton (fot)

Η νέα μπάλα «κόσμημα» από τη Louis Vuitton (fot)

Θα μπορούσε κάλλιστα να είναι ένα ακόμη μοδάτο αξεσουάρ για το γήπεδο ή την παραλία, αν δεν κόστιζε σχεδόν μια… περιουσία.

Το νέο χαριτωμένο προϊόν της Louis Vuitton είναι γεγονός πως αποτελεί το ερωτικό αντικείμενο του πόθου κάθε εραστή του αθλήματος. Ωστόσο τα 2.650 ευρώ που κοστίζει η μπάλα, για τους περισσότερους αθλητές μοιάζουν σχεδόν απαγορευτικά για αυτή τη φινετσάτη μπάλα, που σίγουρα όταν θα αποφασίσεις να παίξεις, θα πρέπει να έχεις προσλάβει και δύο… “φουσκωτούς”. Όχι για συμπαίκτες, αλλά για να μην στην κλέψουν.

“Τα Pop χρώματα και τα μονογράμματα διαφορετικού μεγέθους της γνωστής εταιρείας φέρνουν μια παιχνιδιάρικη ποιότητα σε αυτή τη μπάλα βόλεϊ “Monogram Giant”, αναφέρει η ιστοσελίδα της Louis Vuitton, που χαρακτηρίζει τη συγκεκριμένη μπάλα ως “ένα εξαιρετικά συλλεκτικό κομμάτι”.

giant_ball 2

Ίσως γιατί με δεδομένη την αξία της, μια τέτοια μπάλα προορίζεται για να κρατηθεί σε ένα ράφι ή σε μια βιτρίνα και όχι για να απασχοληθούν στην παραλία τα παιδάκια σας.

Κατασκευασμένη από δέρμα, καμβά και βαμβάκι, η πολυτελής αυτή μπάλα, μεγέθους 8,27 ιντσών διαθέτει κομμάτια από λιλά ροζ, πορτοκαλί, μοβ και λευκό χρώμα και αναμιγνύει μεγαλύτερα μοτίβα μονογραφίας LV με μικροσκοπικά.

giant_ball

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Giant Volleyball της Louis Vuitton συνοδεύεται με μια πανέμορφη τσάντα για τη μεταφορά της.