Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Η ΝΕΡΙΤ το έσκασε STOP

Η ΝΕΡΙΤ το έσκασε STOP

Χωρίς τηλεοπτική μετάδοση διεξάγεται το παιχνίδι της 15ης αγωνιστικής μεταξύ Ηλιούπολη- Παναθηναϊκός καθώς οι τεχνικοί της ΝΕΡΙΤ λίγο πριν ξεκινήσει η αναμέτρηση της 15ης αγωνιστικής αποχώρησαν επικαλούμενοι φόβους επεισοδίων.

Η ΝΕΡΙΤ το έσκασε…  Ο τηλεοπτικός αγώνας για την 15η αγωνιστική των γυναικών μπορεί να ξεκίνησε ομαλά, ωστόσο χωρίς τις κάμερες και τους δημοσιογράφους της ΝΕΡΙΤ.

Οι άνθρωποι της Κρατικής τηλεόρασης λίγα λεπτά πριν την έναρξη του αγώνα και ενώ οι κάμερες και η δημοσιογράφος ήταν έτοιμοι να ξεκινήσουν την μετάδωσε αποφάσισαν να αναστείλουν την μετάδοση του αγώνα υπό τον φόβο επεισοδίων από τους οπαδούς του Παναθηναϊκού που βρισκόταν στο γήπεδο.

Η είσοδος των φίλων του Παναθηναϊκού πραγματοποιήθηκε χωρίς κανένα πρόβλημα και χωρίς να δημιουργηθεί το παραμικρό, ωστόσο για τους δικούς τους λόγους οι τεχνικοί της ΝΕΡΙΤ μάζεψαν τις κάμερες και έφυγαν από το γήπεδο.

nerit-2-2015Μια ενέργεια που δεν τιμά καθόλου την Κρατική τηλεόραση και αποτελεί παγκόσμια πρωτοτυπία….

Να σημειώσουμε πως στο γήπεδο δεν είχε γίνει το παραμικρό, οι φίλοι του Παναθηναϊκού ήταν ελεγχόμενοι από τους ίδιους, ενώ όταν έγινε γνωστό και το ότι αποχωρεί η ΝΕΡΙΤ εκπρόσωπος των Οργανωμένων του Παναθηναϊκού προσπάθησε να τους πει πως δεν υπήρχε κανένας φόβος επεισοδίων.