ΔΙΕΘΝΗ

Ν’Γκαπέ-Αρμενάκης: Κρατάει χρόνια η «κόντρα»!

Ν’Γκαπέ-Αρμενάκης: Κρατάει χρόνια η «κόντρα»!

Ο εκ των κορυφαίων παικτών του φετινού Champions League, Απόστολος Αρμενάκης λίγες ώρες μετά τον αποκλεισμό της σλοβενικής ACH Volley από τη συνέχεια της διοργάνωσης, αποκάλυψε στο Volleyplanet πως από το 2009 έχει “ανοικτούς λογαριασμούς” με τον Γάλλο σουπερστάρ!

Στην τρίτη του μονομαχία με τον κορυφαίο για πολλούς παίκτες του κόσμου, ο Θεσσαλονικιός διαγώνιος, με το 3-2 της Λιουμπλιάνας στο φινάλε των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ, πρόσθεσε μία ακόμη νίκη στην “κόντρα” με τον Ν’ Γκαπέ, που άρχισε στις 30 Ιανουαρίου 2009 στη Γαλλία. Τότε ο διεθνής μας άσος, ερχόμενος από τον ΠΑΟΚ στις Κάννες, στον αγώνα με την Τουρ για την 17η αγωνιστική του πρωταθλήματος, αντιμετώπισε στην γαλλική Ριβιέρα όχι μόνο τον Έρβιν, αλλά και τον αδελφό του, Σουάν Ν’ Γκαπέ.

armenakis_ngapeth

“Ήταν η δεύτερη νίκη μου επί του Ν’ Γκαπέ! Πέρα από το φετινό ματς στην Ιταλία, έχω ξαναπαίξει εναντίον του όταν εγώ ήμουν στις Κάννες και εκείνος στην Τουρ. Τότε είχαμε κερδίσει εμείς στην κανονική διάρκεια 3-2 (17-25 25-22 25-18 20-25 15-12) σετ στις Κάννες. Κι αν θυμάμαι καλά, το ματς το τελείωσα με ατομικό μπλοκ στον Ν’ Γκαπε (γελάει)! Βέβαια από τότε έχουν περάσει και 8 χρόνια! Σίγουρα ειναι εξαιρετικός παίκτης, Αλλα χθες είχα το μυαλό μου συνολικά στην Μόντενα και όχι σε αυτόν…»

“Αυτοκτονήσαμε στη Ρουμανία…”

Μία νίκη που όμως δεν συνοδεύτηκε από πρόκριση για την ομάδα της Λιουμπλιάνα, αφού η προηγούμενη ήττα στην Κραιόβα, αποδείχθηκε “μοιραία”. Παρά όμως την απώλεια του α’ φετινού στόχου στις… λεπτομέρειες, o Aρμενάκης όπως δήλωσε στο Volleyplanet, μπορεί να μην συνεχίζει στο δρόμο για το φάιναλ φορ της Ρώμης, ωστόσο  διεκδικεί με αξιώσεις την “κούπα” του MEVZA Cup και ασφαλώς το νταμπλ στη Σλοβενία.

ach

«Δυστυχώς δεν καταφέραμε να προκριθούμε εξαιτίας της ήττας μας στη Ρουμανία στο προηγούμενο ματς με 3-1 σετ από την Κραϊόβα… «Αυτοκτονήσαμε» την προηγουμένη αγωνιστική! Και το ματς με τη Μόντενα όμως  ήταν για 3-0 σετ.

Από δικά μας λάθη χάσαμε στα σημεία 2ο και 3ο σετ. Μας μένει στο φινάλε μία… γλυκόπικρη γεύση! Από την μια κάναμε καλά παιχνίδια και κλείσαμε με νίκη επί της Μόντενα, από την άλλη χάνοντας το προηγούμενο ματς στην Κραϊόβα δεν καταφέραμε να προκριθούμε στα play offs. Πλέον κοιτάμε τους υπόλοιπους στόχους μας, καθώς στα δύο επόμενα σαββατοκύριακα κρίνονται δύο κούπες σε ισάριθμα φαίναλ φορ του MEVZA Cup 11/3) και Κυπέλλου Σλοβενίας… ».