CHAMPIONS LEAGUE

Τι του’ κανες ρε Τόλη του Ν’ Γκαπέ (fot-vid);

Τι του’ κανες ρε Τόλη του Ν’ Γκαπέ (fot-vid);

Η σλοβενική ACH Volley του Απόστολου Αρμενάκη επιβλήθηκε με 3-2 (25-21, 23-25, 25-27, 25-20, 15-11) στη Λιουμπλιάνα της πρωταθλήτριας Ιταλίας Μόντενα  στο τελευταίο ματς των ομίλων του Champions League και αποχαιρέτησε “με ψηλά το κεφάλι” τη διοργάνωση.

Ngkapeth_ACH_Modena

Για κάποιους αθλητές το να παίξεις κόντρα στον Ν’ Γκαπέ, θα μπορούσε να είναι απλά ένα όνειρο… Πόσο μάλλον να τον κερδίζεις κιόλας, όπως έκανε η παρέα του Έλληνα διαγώνιου, που αν και βρέθηκε να χάνει από τους Ιταλούς με 2-1 σετ κατάφερε με όπλο της το μπλοκ (15-9) να γυρίσει το ματς “πληρώνοντας με το ίδιο νόμισμα την ομάδα του Γάλλου σουπερστάρ, που στο α’ ματς της Μόντενα είχε κερδίσει με το ίδιο σκορ τους Σλοβένους.

ACH_Modena

Ο Θεσσαλονικιός “μπόμπερ”, ένας ακόμη άξιος πρεσβευτής του ελληνικού βόλεϊ στο εξωτερικό, σημείωσε 19 πόντους (55% επ., 1 άσο, 2 μπλοκ), έναν περισσότερο από τον Ν’ Γκαπέ (62% επ, 2 άσοι) και μαζί με τους 21 πόντους του συμπαίκτη του και τοπ σκόρερ των γηπεδούχων Στέρν. Ωστόσο η ομάδα του Αρμενάκη, δεν κατάφερε να προκριθεί στη συνέχεια της διοργάνωσης, καθώς στο προηγούμενο ματς γνώρισε την ήττα από τους Ρουμάνους της Κραϊόβα και ολοκλήρωσε το φετινό ευρωπαϊκό ταξίδι στην 4η θέση του ομίλου! Πρώτη στην επόμενη φάση προκρίθηκε η Μόντενα, με 2η την πολωνική Σκρα Μπελσάτοφ.

ach

Έσβησε το όνειρο για Πρωτοψάλτη!

Στο αντίστοιχο ματς του C’ ομίλου η γερμανική Φριντριχσχάφεν του Θανάση Πρωτοψάλτη, ηττήθηκε εντός έδρας με 3-2 (25-20, 9-25, 25-23, 21-25, 15-9) σετ από τη γαλλική Παρί και καταλαμβάνοντας την τρίτη θέση του ομίλου πίσω από την αήττητη πρωτοπόρο κάτοχο του τίτλου, Ζενίτ Καζάν (Ρωσία) και την τουρκική Αρκάς, αποχαιρέτησε τη διοργάνωση, για πρώτη φορά μετά το 2012 από τη φάση των ομίλων.

VfB_Paris

Ο Έλληνας διεθνής αν και ξεκίνησε ως βασικός, έπαιξε ξανά σε 3ο και 4ο σετ ως αλλαγή και τελείωσε το ματς με 2 πόντους. Τοπ σκόρερ του αγώνα με 21 πόντους ο Βραζιλιάνος διαγώνιος των “Παριζιάνων”, Φράνκο Γουίλιαν.

Απολαύστε στο video μία “μαγική” επίθεση του Έρβιν Ν’ Γκαπέ