ΔΙΕΘΝΗ

Νίκες για την Ινδία του Ντράγκαν Μιχαηλοβιτς

india_national_team_mihjailovic_3

Νικηφόρο και ταυτόχρονα ελπιδοφόρο ήταν το ξεκίνημα των φιλικών για την Ινδία του Ντράγκαν Μιχαηλοβιτς καθώς στα δύο πρώτα παιχνίδια προετοιμασίας της κόντρα στο Κατάρ επικράτησε 3-2 δείχνοντας πολύ καλά στοιχεία…

Ιδιαίτερα ενθαρρυντικά ήταν τα πρώτα δείγματα γραφής της Ινδίας απέναντι στο Κατάρ. Η ομάδα του Ντράγκαν Μιχαηλοβιτς έπειτα από την ολοκλήρωση του βασικού σταδίου προετοιμασίας της στην Ινδία, βρίσκεται πλέον στο Κατάρ προκειμένου να δώσει δυνατά φιλικά και να δοκιμάσει αντοχές και δυνατότητες.

Εκεί εκτός από τις άκρως εντυπωσιακές και με τεράστια δόση Bollywood εμφανίσεις που έκλεψαν την παράσταση, οι παίκτες της Ινδίας φρόντισαν να κερδίσουν τις εντυπώσεις και σε αγωνιστικό επίπεδο κόντρα στο Κατάρ, αφού με τις δύο νίκες τους άφησαν ικανοποιημένο τον Ντράγκαν Μιχαηλοβιτς.

Δύο νίκες που έφεραν χαμόγελα αισιοδοξίας σε όλους και κυρίως στον πρόεδρο της Ομοσπονδίας της Ινδίας S. Vasudevan που παρακολούθησε απο κοντά τους αγώνες. Η αποστολή της Ινδίας θα παραμείνει στο Κατάρ και τις επόμενες ημέρες καθώς την Παρασκευή θα αντιμετωπίσει την Αυστραλία και το Σάββατο την Κίνα.

india_national_team_mihjailovic_4

Μιλώντας για την μέχρι τώρα προετοιμασία της Ινδίας αλλά και τις νίκες επί του Κατάρ ο Ντράγκαν Μιχαηλοβιτς δήλωσε «Είμαι χαρούμενος γιατί έχουμε την ευκαιρία να παίζουμε φιλικά παιχνίδια κόντρα σε τρεις δυνατές ομάδες όπως το Κατάρ, η Αυστραλία και η Κίνα. Το Κατάρ το κερδίσαμε δύο φορές 3-2 κάτι που για να είμαι ειλικρινής δεν το περίμενα. Θυμάμε όλα αυτά τα παιδιά όταν ήμουν στο Κατάρ πριν 10 χρόνια ότι είχαν μια δυνατή εφηβική ομάδα.

Ήταν ένα καλό αποτέλεσμα για εμας απέναντι σε μια ομάδα όπου πριν 2-3 χρόνια συμμετείχε στο Silver World League και είχε κερδίσει δύο φορές την Ελλάδα. Για αυτό είμαι πολύ περήφανος για την ομάδα μου.

Η ομάδα έχει πολλές δυνατότητες, απλά της λείπει η διεθνή εμπειρία. Δεν έχουν πολλά παιχνίδια. Πρέπει να έχουν πολλά παιχνίδια για να ανεβάσουν το επίπεδο τους και αυτά τα φιλικά στο Κατάρ είναι μοναδική ευκαιρία».

india_national_team_mihjailovic_1 india_national_team_mihjailovic_2