A2

Νικηφόρο το πρώτο τέστ για Θέτιδα (fotos)

Νικηφόρο το πρώτο τέστ για Θέτιδα (fotos)

Έπειτα από τρεις βδομάδες προετοιμασίας η Θέτιδα επικράτησε με 3-0 σετ της Άρτεμις Κορυδαλλού, στο πρώτο φιλικό της σεζόν που έδωσε εντός έδρας η ομάδα της Βούλας στο Κλειστό «Γ. Γεννηματάς».

thetis_thetida_voulas 2

Τόσο η νέα τεχνικός των Νηρίηδων , Δήμητρα Λυκογιάννη, όσο και ο προπονητής των φιλοξενούμενων, Γιώργος Σαραντέας είδαν τις αθλήτριές τους να «πατούν» για πρώτη φορά στο γήπεδο την ευκαιρία, ενώ τόσο στην κανονικη διάρκεια του φιλικού, όσο και στο επιπλέον σετ που παίχθηκε (σ.σ και αυτό το κέρδισαν οι γηπεδούχες) τους δόθηκε η ευκαιρία να βγάλουν κάποια χρήσιμα συμπεράσματα για τη συνέχεια της προετοιμασίας των ομάδων τους  για τα φετινά πρωταθλήματα  Preleague και Α2 Γυναικών.

thetis_thetida_voulas_artemis_korydallou

Η κ. Λυκογιάννη πάντως έχει προγραμματίσει μία σειρά φιλικών αγώνων για την ομάδα της Βούλας, αρχής γενομένης της αναμέτρησης με το Μαρκόπουλο στις 16/9. Ακολουθεί το κρας τεστ κόντρα στον νταμπλούχο Ελλάδας και δευτεραθλητή Ευρώπης Ολυμπιακό (20/9), με τον Πορφύρα (23/9), ενώ σημαντική θα είναι και παρουσία της ομάδας μαζί με Πανιώνιο, Ηλιούπολη, ΑΟ. Θήρας στο 1ο τουρνουά «Δημήτρης Κιντής» που διοργανώνει από 29/9 έως 1/10 ο πρώην σύλλογος της κ. Λυκογιάννη.

thetis_voulas_thetida_artemis_Korydallou

Το τελευταίο αγωνιστικό τεστ για την ομάδα της Βούλας ενόψει της πρεμιέρας της Preleague θα είναι στις 7/10 με το Μαρκόπουλο.

A2
05/11/2021

Πρεμιέρα για την Α΄ ζώνη

Η πρεμιέρα στην Α’ Ζώνη της Α2 Γυναικών για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022 θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Νοεμβρίου, ενώ η Β’ Ζώνη που έχει...