ΔΙΕΘΝΗ

Ντεμπούτο… μακράς διάρκειας για Χαντάβα (fot)!

Ντεμπούτο… μακράς διάρκειας για Χαντάβα (fot)!

Μπορεί η διεθνής άσος μας να μην κατάφερε να συνδυάσει το ντεμπούτο της στη Φλουμινένσε με νίκη, ωστόσο η πολύ καλή της εμφάνιση στο Κύπελλο και ο… επεισοδιακός χαρακτήρας του αγώνα με την Rexona Sesc θα της μείνουν αξέχαστα.

Το “ποδαρικό” λοιπόν της Χαντάβα στα γήπεδα της Βραζιλίας, άρχισε στις 16 Ιανουαρίου στο ματς των “8” του Κυπέλλου με την κάτοχο του νταμπλ και τελείωσε μετά από… 24 ώρες!

rexona_fluminense

Αιτία για αυτή την διάρκεια του εκτός έδρας αγώνα στο Ρίο ντε Τζανέιρο που διακόπηκε στο α’ σετ, με την ομάδα του θρυλικού Μπερναρντίνιο να προηγείται με 25-18 1-0 σετ, ήταν οι ισχυρές βροχοπτώσεις που έπληξαν την περιοχή και ανάγκασαν την διακοπή του αγώνα, καθώς έσταζε η οροφή του γηπέδου!

Rexona_Sesc_Fluminense_Copa_Brasil

Το ματς λοιπόν συνεχίστηκε μετά από μία ημέρα, όπου η Rexona Sesc, ανώτερη της “Φλου” ολοκλήρωσε αυτό που ξεκίνησε πριν από 24 ώρες, κερδίζοντας δίκαια με 3-0 (25-18, 25-21, 25-17) την ομάδα της Χαντάβα, που πλέον επικεντρώνει το ενδιαφέρον της στο αυριανό εντός έδρας ματς πρωταθλήματος με την Renata/Valinhos Country.

hantava_fluminense_panhgyriko

Στόχος της παρέας της Χαντάβα, που κέρδισε τα εύσημα από συμπαίκτριες και προπονητή για την εμφάνισή της στο ματς Κυπέλλου, είναι να ζευγαρώσει τις φετινές της νίκες επί της ουραγού ομάδας μετά το 0-3 του α’ γύρου και να ανέβει ψηλότερα από την 8η θέση που βρίσκεται σήμερα με 19 βαθμούς (6 νίκες-7 ήττες).