Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Ντόμινο εξελίξεων στην ΑΕΚ

Ντόμινο εξελίξεων στην ΑΕΚ

Η σεζόν δεν έχει ξεκινήσει καλά στο γυναικείο τμήμα βόλεϊ της ΑΕΚ αφού πέραν των αρνητικών αποτελεσμάτων, της μη ενίσχυσης της ομάδας, έρχεται και η σημερινή είδηση να ταράξει κι άλλο τα… νερά στα διοικητικά της Ένωσης.

arxontis

Ο μέχρι πρότινος διοικητικός υπεύθυνος της γυναικείας και αντρικής ομάδας βόλεϊ, Λευτέρης Αρχοντής (ενθ. φωτό) ανακοίνωσε στη διοίκηση της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ την αποχώρησή του και αυτή ειδήση προαναγγέλλει ντόμινο εξελίξιμο διοικητικών και μη. Μάλιστα, στη χθεσινή προπόνηση των γυναικών ανακοινώθηκε η αποχώρησή του από το τμήμα, κάτι που ανησύχησε και δυσταρέστησε όλο το τιμ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αποχώρησης όπως την εξασφάλισε για τους αναγνώστες του, το Volleyplanet.gr:

“Θέλω να ανακοινώσω την αποχώρησή μου από διοικητικός υπεύθυνος του γυναικείου καθώς και του αντρικουύ τμήματος βόλεϋ (προσωρινός έφορος), όπου με πολύ κόπο και προσωπικές ενέργειες προσπάθησα να στηρίξω. Έχοντας εξαντλήσει τα ψυχικά μου καθώς και οικονομικά περιθώρια έτσι λοιπόν προχωράω σε αυτή μου την απόφαση.. Παραμένω δε, πιστός σαν απλός στρατιώτης στο όραμα για μια νέα ΑΕΚ. και Ευχαριστώ απο καρδιάς τους προπονητές, staff , ρόστερ και των δυο ομάδων καθώς επίσης και όσους στάθηκαν δίπλα μου από την αρχή που ξεκίνησε αυτή η Υπεράνθρωπη προσπάθεια παλεύοντας με όσες δυνάμεις διέθετε ο καθένας για την ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ. Ευχαριστώ Λευτέρης Αρχοντής”

Δεκτή η παραίτηση απο την Ερασιτεχνική

Κατα την σημερινή της συνεδρίαση, η διοίκηση της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ, έκανε δεκτή την παραίτηση του κ. Αρχόντη που παραμένει απλό μέλος του ΔΣ.  Στη συνέχεια εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ορίζει την γενική γραμματέα της ομάδας, Σοφία Κάσκαρη υπεύθυνη του ανδρικού βόλεϊ και τον Νίκο Παναγιωτίδη, νέο έφορο της γυναικείας ομάδας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η διοίκηση της Ερασιτεχνικής ανακοινώνει πως έκανε δεκτή την παραίτηση του διοικητικού υπεύθυνου του τμήματος βόλεϊ γυναικών και εφόρου του ανδρικού βόλεϊ, Λευτέρη Αρχοντή.

Η προσπάθεια όμως δεν σταματάει, ενωμένοι και συσπειρωμένοι, δουλεύοντας καθημερινά για να ανταπεξέλθουμε σε όλες τις ανάγκες των δύο ομάδων βόλεϊ αλλά και όλων των τμημάτων μας. Το έργο δεν είναι εύκολο όμως μόνο με την καθημερινή «μάχη» μπορούμε να κερδίσουμε πόλεμο.

Προσωρινή διοικητική υπεύθυνος του ανδρικού βόλεϊ αναλαμβάνει η γενική γραμματέας, Σοφία Κάσκαρη και έφορος του γυναικείου τμήματος ο Νίκος Παναγιωτίδης. Μαζί θα συνεχίσουμε τον αγώνα για να βγούμε στο τέλος νικητές.»

Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ
29/04/2024

Στην ΑΕΚ η Εύα Χαντάβα

Το στενό μαρκάρισμα της ΑΕΚ στην Εύα Χαντάβα –όπως πρώτοι σας είχαμε ενημερώσει- απέδωσε και η 33χρονη ακραία επιστρέφει στο ελληνικό πρωτάθλημα,...