ΔΙΕΘΝΗ

Ο Ελγκέτα πάει για Πρόεδρος Ομοσπονδίας στην Αργεντινή

Ο Ελγκέτα πάει για Πρόεδρος Ομοσπονδίας στην Αργεντινή

Ένας από τους πιο αγαπητούς ξένους αθλητές και προπονητές που πέρασαν από τα ελληνικά γήπεδα, ο Αργεντίνος Χόρχε Ελγκετα, φιλοδοξεί να καθίσει στον προεδρικό θώκο της ομοσπονδίας βόλεϊ του Σαν Χουάν.

Στα 51 του χρόνια ο πρώην διεθνής της “αλμπισελέστε” εξακολουθεί να θέλει να προσφέρει στο βόλεϊ και να δείχνει την αγάπη του στο άθλημα.

DANTE-ELGUETA-RENTI-2017

Έπειτα από μία σπουδαία καριέρα με πολλές διακρίσεις σε Αργεντινή, Βραζιλία, Γερμανία, Ισπανία, Ιταλία, Πορτο Ρίκο και Ελλάδα (Ορεστιάδα, Νίκαια, EA Πατρών και Ολυμπιακό), με συμμετοχές σε Ευρωπαϊκά Κύπελλα, Ολυμπιακούς Αγώνες, Μουντιάλ, Παγκόσμιας Πρωταθλήματα κ.α ο νυν τεχνικός της La Unión de Formosa, που τερμάτισε τρίτη, πίσω από Bolívar και UPCN στο πρωτάθλημα της Αργεντινής, δεν κρύβει τις προθέσεις για να είναι πρόεδρος της Ομοσπονδίας Βόλεϊ του Σαν Χουάν.

ELGUETA-MARGARITIS-2017

Σε δηλώσεις μάλιστα σε ιστοσελίδα της πατρίδας του ο Ελγκέτα τόνισε μεταξύ άλλων ότι “αισθάνομαι ικανός να κάνω το καλύτερο δυνατό. Νομίζω ότι οι άνθρωποι που ήταν εκεί έκαναν πολύ καλά πράγματα , αλλά υπάρχουν πάντα περιθώρια βελτίωσης. Έχω ένα έργο έτοιμο να το παρουσιάσω στην τρέχουσα επιτροπή και στόχος μου είναι  να προσθέσω ένα ακόμη λιθαράκι για βόλεϊ, δεν θέλω συγκρούσεις με κανέναν. Αυτό το έργο δεν ονομάζεται “Jorge Elgueta”, αλλά θέλω να υπάρχουν άνθρωποι που εργάζονται για βόλεϊ για να βελτιώσουν όλα τα καλά πράγματα που έχουν γίνει στη διαχείριση του νυν προέδρου της Ομοσπονδίας Βόλεϊ της Αργεντινής, Juan Galeote ” υποστηρίζει ο πρώην τεχνικός της ΑΕΚ και του πρωταθλητή 2017 ΠΑΟΚ, που δεν έχει θέσει ακόμη επίσημη υποψηφιότητα.

Κι αυτό γατί λόγω της πανδημίας του κοροναϊού, δεν είναι ακόμη γνωστό πότε μπορούν να γίνουν συνελεύσεις σε αθλητικές ομοσπονδίες και Ενώσεις, παρά κάποιες φήμες που “κυκλοφορούν” και κάνουν λόγο για τον Μάρτιο του 2021.

ΔΙΕΘΝΗ
28/03/2024

Με 5ετές συμβόλαιο «δένει» τους διεθνείς η Βουλγαρία – «Κόβεται» όποιος θέλει να πάει διακοπές με τη γυναίκα του!

Υπογραφή 5ετούς συμβολαίου με τους αθλητές -αθλήτριες των Εθνικών ομάδων της Βουλγαρίας σχεδιάζει να υπογράψει η Βουλγαρική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης, με...