CHALLENGE CUP

«Όλα ανοιχτά» για τους ακρίτες με Μπενφίκα

«Όλα ανοιχτά» για τους ακρίτες με Μπενφίκα

Τις βάσεις της πρόκρισης στους “4” του Challenge Cup θα επιδιώξει να βάλει αύριο στην Λισαβόνα (22.30, laola1.tv) ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης στο α’ αγώνα των προημιτελικών κόντρα στην πορτογαλική Μπενφίκα, από την οποία ζητάει μία άτυπη ρεβάνς για τον περσινό του αποκλεισμό.

Για τον μοναδικό σήμερα εκπρόσωπο της Ελλάδας στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, που για 2η σερί χρονιά φιγουράρει στις 8 κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης, το αυριανό ραντεβού με τους “Αετοούς της Λισαβόνας”, δεν έχει πολλά κοινά με την περσινή μονομαχία. Τότε που Μπενφίκα με δύο νίκες εντός και εκτός έδρας είχε αποκλείσει τους Εβρίτες, που ενόψει του αυριανού ματς αγωνιούν για την κατάσταση του αμφίβολου Γερμανού, Κέβιν Φόγιερ.

«Με αρκετά προβλήματα μπαίνουμε στην μάχη των προημιτελικών της Ευρωπαϊκής διοργάνωσης στην οποία εκπροσωπούμε τη χώρα” ξεκίνησε τις δηλώσεις του ο Έλληνας τεχνικός, Σάκης Μουστακίδης και συμπλήρωσε: “Θεωρώ ότι η Μπενφίκα είναι μια ομάδα, που αν παίξουμε σύμφωνα με τις δυνατότητες μας , όλα τα αποτελέσματα είναι ανοιχτά.

Κάνουμε μια διαχείριση των προβλημάτων ενόψει της Τετάρτης (σ.σ. αμφίβολος ο Φόγιερ) προκειμένου να έχουμε μια καλή παρουσία μέσα στο γήπεδο και να προετοιμαστούμε για τη ρεβάνς στην έδρα μας, όπου θα τα δώσουμε όλα για την πρόκριση» δήλωσε ο προπονητής της ακριτικής ομάδας.

Η αποστολή του Εθνικού βρίσκεται από τη Δευτέρα στη Λισαβόνα με τους παίκτες του Σάκη Μουστακίδη να πραγματοποιούν προπονήσεις στο γήπεδο του αγώνα.