BEACH VOLLEY

Όλη η Ίος μια… Αγκαλιά

Όλη η Ίος μια… Αγκαλιά

Το τουρνουά της Ίου ξεκίνησε με…. μια μεγάλη “αγκαλιά” από τον Μυλοπότα, με χαμόγελα και πολλές ευχές στο Gala όπου η εκπρόσωπος του μεγάλου χορηγού της διοργάνωσης του IOS OPEN 1* STAR, κ. Βάσω Πετρίδoυ καλοσώρισε αθλητές, Διαιτητές και δημοσιογράφους ευχόμενη να διεξαχθούν αγώνε που θα καθιερώσουν εκ νέου την χώρα μας στον παγκόσμιο χάρτη του Beach volley.

Παρούσες στο επίσημο Gala της διοργάνωσης που φιλοξενήθηκε στο ξενοδοχείο “Αγκαλιά” οι πρωταθλήτριες του 2018 Μαναβη/Τσοπούλου, ενώ από πλευράς ανδρών ξεχώρισαν οι επίσης πρωταθλητές Ελλάδος το 2018, Βασίλης και Αγγελος Μανδηλάρης.

Πετρίδου : “Στόχος να διοργανώσουμε κορυφαία τουρνουά και μεγάλες διοργανώσεις”

Η ιδιοκτήτρια της εταιρείας Luxurios  και ψυχή της διοργάνωσης Βίκυ Πετρίδου καλοσωριζοντας τους αθλητές υπογράμμισε «Είναι ανάγκη να γίνει η Ελλάδα νούμερο ένα προορισμός για το μπιτς βόλεϊ αλλά και γενικότερα για τον αθλητικό τουρισμό. Η Ελλάδα έχει τόσο ωραίες και φυσικές αμμουδιές και είναι κρίμα να μην διοργανώνει τα κορυφαία τουρνουά παγκοσμίως. Πηγαίνουμε στο εξωτερικό και βλέπουμε να έχουν αγοράσει την άμμο και εμείς εδώ θα μπορούσαμε να είχαμε το μπιτς βόλεϊ εθνικό άθλημα. Θα είμαι δίπλα στο όμορφο άθλημα του μπιτς βόλεϊ για την Ίο και όχι μόνο. Έχουμε στόχο να διοργανώσουμε κορυφαία τουρνουά και μεγάλες διοργανώσεις που θα διαφημίσουν την Ελλάδα στο εξωτερικό και θα προβάλουν την προσπάθεια ώστε να γίνει βασικός προορισμός σε όλα τα αγωνιστικά και ταξιδιωτικά προγράμματα».

Πολυμερόπουλος : “Αγαπάμε το beach volley”

Ο υπεύθυνος της οργανωτικής επιτροπής Βαγγέλης Πολυμερόπουλος δήλωσε: «Καλωσορίσατε στο όμορφο νησί της Ίου. Η αλήθεια είναι ότι δεν περιμέναμε ότι θα μπορούσαμε να κάνουμε μία τέτοια διοργάνωση. Έχει γίνει μεγάλη προσπάθεια για να είναι όλα στην εντέλεια και θα ήθελα όλοι να γνωρίσετε τον άνθρωπο που είναι πίσω από όλη αυτή την προσπάθεια. Η κ. Βάσω Πετρίδου είναι η ιδιοκτήτρια της χορηγού εταιρείας Luxurios και η ψυχή της διοργάνωσης. Είμαστε εδώ για αγαπάμε πολύ το μπιτς βόλεϊ και είμαστε πολύ χαρούμενοι που για πρώτη φορά στην Ίο πραγματοποιείται τουρνουά της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας. Επειδή είναι η πρώτη φορά που διοργανώνουμε τέτοιο event, θα θέλαμε την βοήθεια και την κατανόηση από όλους για τυχόν λάθη. Καλή επιτυχία σε όλες τις ομάδες σε άνδρες και γυναίκες» σχολίασε.

Β. Μανδηλάρης : “Καλή επιτυχία και μακριά από τραυματισμούς”

Ο Βασίλης Μανδηλάρης, που θα εκπροσωπήσει την χώρα μας στο τουρνουά μαζί με τον αδελφό του Άγγελο, δήλωσε: «Ευχαριστούμε πολύ που φέρατε μία τέτοια διοργάνωση στην Ελλάδα. Με τον αδερφό μου τον Άγγελο έχουμε αγωνιστεί στο παρελθόν σε διεθνή διοργάνωση στην Ελλάδα στις αναπτυξιακές κατηγορίες και το συναίσθημα είναι εκπληκτικό. Εύχομαι σε όλους και όλες καλή επιτυχία και μακριά από τους τραυματισμούς».

Τσόπουλου : “Να γίνει θεσμός η Ίος”

Η Κωνσταντίνα Τσοπούλου από την πλευρά της Εθνικής γυναικών, επισήμανε: «Είμαστε πολύ χαρούμενες που μετά από πολλά χρόνια, η Ελλάδα και πάλι φιλοξενεί ένα τουρνουά του παγκοσμίου σιρκουί. Όταν ταξιδεύουμε και αγωνιζόμαστε στο εξωτερικό δεν έχουμε κοινό στις κερκίδες και χαίρομαι πολύ που τώρα θα έχουμε Έλληνες να μας υποστηρίζουν. Καλό θα είναι να γίνει θεσμός στη χώρα μας τέτοιου είδους διοργανώσεις που θα προβάλουν το μπιτς βόλεϊ».