ΔΙΕΘΝΗ

Η ώρα της… λύτρωσης για την Ταίσα

Η ώρα της… λύτρωσης για την Ταίσα

Στην Βραζιλία βρίσκεται πλέον η μεγάλη άτυχη του φετινού Champions Legaue Γυναικών προκειμένου να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση, από τον προσωπικό της γιατρό.

Έπειτα από την κόλαση που έζησε επί μήνες, θυσιάζοντας την υγεία της για χάρη της Εξατσίμπασι, το χειρουργικό νυστέρι φαντάζει ως λύτρωση στα μάτια της Βραζιλιάνας κεντρικής της τουρκικής ομάδας, Ταίσα Νταχέρ Παλέζι, που εδώ και καιρό είχε προειδοποιήσει ότι η φυσική της κατάσταση στο γόνατο, έμοιαζε με ωρολογιακή βόμβα!

Η δις Ολυμπιονίκης της Βραζιλίας, μετά τον σοβαρό τραυματισμό της στον αστράγαλο έφτασε την περασμένη Κυριακή στο Σάο Πάολο, προκειμένου να προγραμματίσει το συντομότερο το χειρουργείο της σε γόνατο και αστράγαλο.

“Αν και ξέρω πως έχω την υποστήριξη της ομάδας μου, κατέστησε σαφές στην Εξαστίμαπσι πως θα κάνω την επέμβαση με το γιατρό μου. Αυτός με στήριξε πολύ σε όλα. Είναι καταπληκτικός μαζί μου και δείχνει μεγάλο σεβασμό για μένα” δήλωσε η Ταίσα ορθοπεδικό γιατρό Luis Eduardo Tirico κατά την άφιξή της στην βραζιλιάνικη μεγαλούπολη, συνοδευόμενη από το φυσιοθεραπευτή της “σελεσάο”, Φερνάντο Φερνάντες, ενόψει της θεραπείας που θα ακολυθήσει τόσο στο γόνατο, όσο και τον αστράγαλο.

Θυμίζουμε ότι απούσης της Βραζιλιάνας μπλοκέρ, που για ένα μεγάλο διάστημα αγωνίζονταν παρά το πρόβλημά της με ενέσεις και φάρμακα η Εξατσίμπασι αποκλείστηκε στα ημιτελικά του τουρκικού πρωταθλήματος από τη Φενέρμπαχσέ.