Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Ορφανός: «Κλείνει ο κύκλος μου στον Ηρακλή»

ORFANOS_IRAKLIS_TEXNIKOS

Το αγωνιστικό σκέλος μπήκε σε δεύτερη μοίρα κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου στου Ρέντη με τον προπονητή του Ηρακλή, Γιάννη Ορφανό να ανακοινώνει την παραίτησή του, τονίζοντας ότι αυτή δεν είναι μια απόφαση που πήρε εν θερμώ αλλά μετά από ώριμη σκέψη.

Αναλυτικά ο προπονητής του Ηρακλή Γιάννης Ορφανός, μετά τον σύντομο αγωνιστικό σχολιασμό είπε: «Για μένα σήμερα είναι μία ιδιαίτερη ημέρα. Κλείνει ένας κύκλος όσον αφορά το κομμάτι του Ηρακλή. Μετά από πέντε χρόνια και ώριμη σκέψη και όχι εν θερμώ κλείνει ο κύκλος μου στον Ηρακλή. Με καλές, με κακές στιγμές, με περισσότερες καλές στιγμές, με πολύ δυνατές στιγμές. Θεωρώ πως η ομάδα δεν θα έχει κανένα πρόβλημα στη συνέχεια. Θα πετύχει τους στόχους που έχει θέσει. Για αυτό είμαι σίγουρος. Δυστυχώς δε μπορώ να συνεχίσω. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους που με στήριξαν. Υπήρχαν πάρα πολλοί και από τη διοίκηση και τον κόσμο του Ηρακλή που με στήριξαν αυτά τα πέντε χρόνια. Ευχαριστώ την διοίκηση του Ηρακλή, τον κόσμο και όλους τους αθλητές που συνεργάστηκα. Εφτασα σε ένα σημείο που νιώθω πως δε μπορώ να προσφέρω κάτι περισσότερο. Το θετικό είναι πως η ομάδα με όλα τα προβλήματα έχει ποιότητα και όλα θα πάνε καλά μέχρι το τέλος».

Μάλιστα ο ακραίος του Ηρακλή Αργύρης Μαυροβουνιώτης αιφνιδιάστηκε και σχολίασε: «Είμαι εμβρόντητος. Δίκαιη ήταν η νίκη του Ολυμπιακού. Συγχαρητήρια. Ξεπέρασε την απώλεια του Λιγκ Καπ. Δεν καταφέραμε να γίνουμε ανταγωνιστικοί. Ωστόσο κρατάμε τις καλές στιγμές μας. Εχουμε δύσκολο πρόγραμμα. Τα ματς που θέλουμε να κερδίσουμε είναι τα εντός έδρας και στοχεύουμε σε αυτά. Δε βάζουμε το κεφάλι κάτω. Συνεχίζουμε τη πολύ δουλειά. Οσον αφορά την παραίτηση του κόουτς, προσωπικά θεωρώ πως οι αποφάσεις δεν πρέπει να λαμβάνονται εν θερμώ, αλλά είναι δύσκολη χρονιά, έχουμε κάνει ήδη πολύ υπομονή. Συνεχίζουμε και ελπίζω να είμαστε όλοι μαζί όπως είμαστε τώρα. Ακολουθεί ο αγώνας με τον Παμβοχαϊκό. Με μία προσεκτική εμφάνιση και με σωστές επιλογές θα πάρουμε τη νίκη που θα μας δώσει το δικαίωμα να ετοιμαστούμε για τα πλέι οφ»