Α1 ΑΝΔΡΩΝ

«Όσκαρ ατυχίας» για Ασπιώτη

«Όσκαρ ατυχίας» για Ασπιώτη

Δυστυχώς οι φόβοι όλων για τη σοβαρότητα του τραυματισμού του άτυχου Άκη Ασπιώτη στο χθεσινό ματς του Παμβοχαϊκού με τον ΠΑΟΚ, επιβεβαιώθηκαν με το χειρότερο τρόπο, καθώς ο νεαρός διαγώνιος της ομάδα της Βόχας χάνει και επισήμως τη φετινή χρονιά.

Όλα έγιναν στο 4-4 του δεύτερου σετ του αγώνα. Ο νεαρός διαγώνιος των γηπεδούχων έπειτα από επίθεση, προσγειώθηκε άτσαλα με αποτέλεσμα να γυρίσει το δεξί γόνατο του. Το “Γιώργος Τριαντάφυλλος” πάγωσε στη θέα του άτυχου διαγώνιου να σφαδάζει από τους πόνους.

Οι πρώτες ιατρικές εκτιμήσεις έκαναν λόγο για ρήξη χιαστών, ωστόσο οι πιο πρόσφατες εξετάσεις έδειξαν πως ο 24χρονος Κερκυραίος έκοψε τελείως τον εμπρόσθιο χιαστό, ενώ υπέστη και δύο οστικά οιδήματα και μερική ρήξη πλάγιου, κάτι που σημαίνει πως η επιστροφή του στα γήπεδα, δεν αναμένεται πριν από 6-9 μήνες.

Κι όλα αυτά τη στιγμή, που ο Ασπιώτης  βρισκόταν σε εξαιρετική φόρμα, σε κάθε ματς ήταν ο καλύτερος παίκτης της ομάδας τους και με τις εμφανίσεις του “χτύπαγε” και την πόρτα της Εθνικής ομάδας.

“Όσκαρ ατυχίας” για τον Κερκυραίο άσο

Πέρα όμως από την υγεία του παίκτη, που διεκδικεί Όσκαρ ατυχίας, καθώς  είχε τραυματιστεί ξανά παλιότερα και “χάλασε” έτσι η σπουδαία μεταγραφή του στη γερμανική Φριντρισχάφεν, σημαντικό πλήγμα δέχθηκε και ο Παμβοχαϊκός, που λίγο πριν το Final 4 του League Cup και τα επόμενα καθοριστικά παιχνίδια, καλείται να αναπροσαρμόσει τελείως τα αρχικά του πλάνα.

Αναπροσαρμογή πλάνων ή με Αμερικανό διαγώνιο

Έτσι τη στιγμή που οι “gialloblue” αναζητούσαν έναν κεντρικό, που ενδεχομένως θα τον βρούνε στον πρόσωπο του Πελεκούδα και έναν ξένο ακραίο, δεν αποκλείεται να κινηθούν και για την αγορά ακραίου, εκτός αν αγωνιστεί στη θέση αυτή ο Αμερικανός κεντρικός, Ρόουι, όπως έκανε και στην ομάδα του στη Φινλανδία.