Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Όταν η «Βιβί» συνάντησε τη «Ζου» στον Άρη (φωτό +video)

Όταν η «Βιβί» συνάντησε τη «Ζου» στον Άρη (φωτό +video)

H 26χρονη Βραζιλιάνα πασαδόρος , Βιβιάνε Πεσόα Ντε Φαρία (1.80μ) είναι εδώ και λίγη ώρα η νέα «μαέστρος» της γυναικείας ομάδας του Άρη, όπου στη Θεσσαλονίκη βρήκε ξανά τη φίλη και πρώην συμπαίκτριά της, Ζου Καετάνο.

assis_caetano_pessoa

Μετά λοιπόν τις παραινέσεις της προ τριετίας συμπαίκτριάς της στο πρωτάθλημα Παουλίστα, στην Assis αλλά και τις συζητήσεις με τους παράγοντες του γυναικείου βόλει του Άρη, η όμορφη πασαδόρος πείσθηκε να έρθει στην Ελλάδα για λογαριασμό των “κίτρινων”.

viviane_pessoa_minas

Για την γεννημένη στο Μπέλο Οριζόντε «Βιβί» η Θεσσαλονίκη αποτελεί τον τρίτο ευρωπαϊκό σταθμό της καριέρας της, καθώς νωρίτερα αγωνίστηκε σε Ρουμανία και Ισπανία. Το 2011, στο παρθενικό της υπερατλαντικό ταξίδι για λογαριασμό της Volei 2004 Tomis CONSTANTA, οδήγησε την ρουμανική ομάδα στην στην κατάκτηση του νταμπλ. 

Η επόμενη χρονιά την βρήκε στην Ισπανία, όπου πραγματοποιώντας εκπληκτική πορεία με τη νεοφώτιστη Nuchar Eurochamp Murillo στην ισπανική Λίγκα, τερμάτισε στην 3η θέση στο πρωτάθλημα, ενώ αναδείχθηκε και φιναλίστ στο Κύπελλο Ισπανίας.

viviane_foto_pessoa

Αξίζει να σημειωθεί, πως η Πεσσόα έχει αγωνιστεί στη Βραζιλία σε κορυφαίες ομάδες, καθώς έχει φορέσει τη φανέλα της Οσάσκο Σολίς και της Μίνας. Μάλιστα με την Οσάσκο κατέκτησε όλους τους εγχώριους τίτλους στο Βραζιλιάνικο πρωτάθλημα, ενώ παράλληλα κατέκτησε και την 3η θέση στο Μουντιάλ συλλόγων.

Η νεοπαοκτηθείσα άσος του Άρη το 2007, ως αθλήτρια τότε της Mackenzie Cia do Terno, είχε συμπεριληφθεί στη λίστα της Junior “σελεσάο” για το παγκόσμιο πρωτάθλημα της Ταϊλάνδης, όπου τότε η Βραζιλία στέφθηκε παγκόσμια πρωταθλήτρια, αλλά η “Βιβί” δεν ήταν στις τελικές επιλογές του ομοσπονδιακού τεχνικού, Λουιζομάρ Μούρα.

viviane_site_aris_pessoa

“Να κατακτήσουμε τους στόχους μας”

Κατενθουσιασμένη ήταν η Βιβιάνε Πεσόα στις πρώτες της δηλώσεις επί ελληνικού εδάφους, όπου έχοντας στο πλευρό της τη φιλενάδα της Ζου υποσχέθηκε να δώσει τον καλύτερό της εαυτό για να πιάσει τους στόχους της ο Άρης, για τον οποίο είχε ήδη ενημερωθεί από τη νέα επίσημη ιστοσελίδα του :”Είμαι πολύ ευτυχής που τη νέα χρονιά θα είμαι μέρος της ομάδας του Άρη.

Ενημερώθηκα πως πρόκειται για έναν σπουδαίο Ευρωπαϊκό σύλλογο με παράδοση στον αθλητισμό. Από τη μεριά μου, υπόσχομαι πως θα δώσω τον καλύτερο εαυτό μου για να κατακτήσουμε τους στόχους μας. Τέλος, θέλω να ευχαριστώ τους ανθρώπους του Άρη για την ευκαιρία που μου δίνουν και ελπίζω να τους δικαιώσω” υποστήριξε στο site των “κίτρινων” απόφοιτος Διοίκησης Επιχειρήσεων στο Centro Universitário de Araraquara – Uniara της χώρας της.

Α1 ΑΝΔΡΩΝ
15/04/2024

Τελικός «αιωνίων» Νο2

Δεύτερος τελικός «αιωνίων» στο κλειστό του Ρέντη με τον Ολυμπιακό να θέλει να ντουμπλάρει τις νίκες του επί του Παναθηναϊκού και τους “πράσινους”...