ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Φανατικός Νεϊμάρ στο Μαρακαναζίνιο!

Φανατικός Νεϊμάρ στο Μαρακαναζίνιο!

Λίγη από τη λάμψη του και… το δικό του χρυσό έδωσε στον μεγάλο τελικό του Ολυμπιακού τουρνουά στο βόλεϊ, ο διεθνής άσος της Μπαρτσελόνα, Νεϊμάρ.

Brazil's Neymar cheers during a men's gold medal volleyball match between Brazil and Italy at the 2016 Summer Olympics in Rio de Janeiro, Brazil, Sunday, Aug. 21, 2016. (AP Photo/Matt Rourke)

Με το νέο του τατουάζ τους Ολυμπιακούς κύκλους και το «Rio2016» -μόλις λίγες μόνο ώρες μετά τη νίκη της Βραζιλίας επί της Γερμανίας στον τελικό- ο χρυσός Ολυμπιονίκης πήγε να στηρίξει του συμπατριώτες του στο Μαρακαναζίνιο.

Και μπορεί κάποιοι να πιστέψουν ότι ήταν… περαστικός αλλά είπαμε στη Βραζιλία το ποδόσφαιρο και το βόλεϊ είναι η θρησκεία από τη μια και η λατρεία από την άλλη. Μόνο τυχαίες δεν ήταν οι αγκαλιές του Νεϊμάρ με τον Γουάλας αλλά και κυρίως με τον πασαδόρο Μπρουνίνιο.

Για όσους θυμούνται μετά την ήττα της σελεσάο στον τελικό του Παγκοσμίου πρωταθλήματος από την Πολωνία, ο Νεϊμάρ ήταν από τους πρώτους που είχε γράψει δημόσια στον Μπρούνο Ρεζέντε ότι είναι από τους αθλητές που τον εμπνέουν και ότι… να έχουν πάντα το κεφάλι ψηλά!