Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Ουπς! Πόντος… παράβαση μπροστά στους διαιτητές (vid)

Ουπς! Πόντος… παράβαση μπροστά στους διαιτητές (vid)

Είναι από τα βίντεο που συνήθως τα βλέπουμε σε πρωταθλήματα εξωτερικού… αλλά το βίντεο που ακολουθεί είναι από την αναμέτρηση της Κηφισιάς με τον Παναθηναϊκό στο Ζηρίνειο.

Η ομάδα της Κηφισιάς έχει το σερβίς και ο πρώτος διαιτητής -που έχει και την ευθύνη της φάσης- δεν βλέπει ότι στο τάραφλεξ βρίσκονται 5 και όχι 6 παίκτες, όπως θα έπρεπε. Η φάση όχι μόνο δεν σταματά αφού ούτε ο πρώτος (Γεωργιάδης) αρχικά αλλά ούτε και ο δεύτερος ρέφερι (Βουδούρης) το παίρνει χαμπάρι ενώ ο ΑΟΠΚ κερδίζει την φάση στο δεύτερο σετ με τους… λιγοστούς παίκτες να πανηγυρίζουν τον πόντο!

Για την ιστορία η αναμέτρηση έληξε με 3-2 υπέρ του ΑΟΠΚ με τους ιθύνοντες του Παναθηναϊκού να αντιπαραβάλουν την υπόδειξη “λάθος θέσης” στον Γιορντάνοφ στο κομβικό σημείο του 13-12 του τάι μπρέικ με… την παρακάτω παράβαση των 5 παικτών, όπου ο ρέφερι δεν καταλογίζει το… προφανές.

Σαν να μην έφτανε αυτό και ενόψει του… τρίτου ματς που θα δώσει την πρόκριση στην ημιτελική φάση, το “πολύτιμο βαλιτσάκι” με το video check παρέμεινε στην Βόρεια Ελλάδα αφού τηλεοπτική θα είναι μόνο η αναμέτρηση ΠΑΟΚ-Ηρακλής. Τώρα με ποιο κριτήριο επιλέχτηκε η αναμέτρηση στη Θεσσαλονίκη να είναι τηλεοπτική και η αναμέτρηση στην Κυψέλη να μην είναι… όπως και γιατί τα δυο αυτά ντέρμπι προγραμματίστηκαν ίδια μέρα, ίδια ώρα… είναι τα γνωστά ρητορικά ερωτήματα!

Δείτε τη φάση με τους πέντε παίκτες του ΑΟΠΚ στο τάραφλεξ: