BETOSFAIRA

Πάμε με τα φαβορί

Πάμε με τα φαβορί

Καλημέρα σε όλους τους φίλους της στήλης. Πλούσιο το μενού σήμερα με τους αγώνες του world league να κλέβουν την παράσταση. Πάμε να δούμε τις 4 επιλογές που ξεχωρίσαμε απο το σημερινό πρόγραμμα.

Ιαπωνίά-Νότια Κορέα

Οι Ιάπωνες αυτοκτόνησαν χθες και έχασαν μέσα απο τα χέρια τους την νίκη κόντρα στην Κούβα.Σήμερα όμως αντιμετωπίζουν μία πολύ κακή ομάδα και είναι το ακλόνητο φαβορί για την νίκη.

Σερβία-Πολωνία

Οι Σέρβοι δείχνουν πάρα πολύ καλά στοιχεία μέχρι τώρα και σήμερα έχουν όλα τα φόντα για να κάνουν το 3/3 κόντρα σε μία Πολωνία που πήγε στην Ρωσία αυτο το τριήμερο με πάρα πολλές απουσίες βασικών παικτών.

Τσεχία-Καναδάς

Οι Τσέχοι έκαναν την έκπληξη χθες και κέρδισαν την Κίνα με 3-1.Σήμερα όμως αντιμετωπίζουν μία πολύ δυνατή ομάδα και το θεωρώ πάρα πολύ δύσκολο να καταφέρουν να πετύχουν κάτι καλό κόντρα στην ποιοτική ομάδα του Καναδά.

Βενεζουέλα-Σλοβενία

Οι Σλοβένοι είναι το απόλυτο φαβορί της αναμέτρησης και περιμένω η παρέα του Γκασπαρίνι να κάνει το 3/3 απέναντι σε μία φιλότιμη ομάδα όπως είναι η Βενεζουέλα αλλά μετρίων δυνατοτήτων που σε καμία περίπτωση δεν θα μπορέσει να κοιτάξει στα μάτια τους Σλοβένους.

ΠΡΟΤΑΣΗ:

Ιαπωνίά-Νότια Κορέα 1 (1,38)

Σερβία-Πολωνία 1 (1,36)

Τσεχία-Καναδάς 2 (1,26)

Βενεζουέλα-Σλοβενία 2 (1,26)

BETOSFAIRA
25/11/2018

Ευκαιρία στην Σλοβενία

Καλησπέρα στους φίλους της στήλης... Κυριακή και η ευκαιρία για στοιχηματισμο ερχεται από την Σλοβενία και τις γυναίκες... Πάμε να δούμε τα δεδομένα... 
BETOSFAIRA
09/11/2018

Δυνατές επιλογές

Καλησπέρα στους φίλους της στήλης. Παρασκευή σήμερα και επιλέξαμε 4 δυνατές επιλογές που τις πιστεύουμε και νομίζουμε πως θα μας οδηγήσουν στο ταμείο. Εσθονία...
BETOSFAIRA
28/10/2018

Τετράδα από το αγαπημένο Βέλγιο

Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους. Αρκετά παιχνίδια σήμερα έχει το μενού στο βόλεϊ αλλά ξεχωρίσαμε 4 καυτά φαβορί από το πρωτάθλημα των γυναικών στο Βέλγιο.
BETOSFAIRA
14/10/2018

Δυνατές επιλογές

Καλησπέρα σε όλους τους φίλους της στήλης. Ξεχωρίσαμε δύο δυνατές επιλογές σήμερα και πάμε να δούμε τα παιχνίδια αναλυτικά.