Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Παναθηναϊκός: Πρώτα τα δικά του παιδιά, στο στόχαστρο η Φακοπουλίδου

Παναθηναϊκός: Πρώτα τα δικά του παιδιά, στο στόχαστρο η Φακοπουλίδου

Ο Παναθηναϊκός μετά την παραμονή του Κυριάκου Καμπερίδη στο τιμόνι της γυναικείας ομάδας βόλεϊ, ξεκίνησε τον σχεδιασμό της νέας σεζόν, ξεκινώντας φυσικά από τα δικά του παιδιά, Ρόγκα, Οικονομίδου, Κοσμά, Λεωνίδου, Κελεσίδη και Αθηνά Βογιατζόγλου, ενώ στο στόχαστρο βρίσκεται και η Νάσια Φακοπουλίδου

Στόχος του Παναθηναϊκού ΑΟ είναι να δημιουργήσει γερές βάσεις ώστε να στελεχωθεί μια ομάδα ικανή να πρωταγωνιστήσει στο ελληνικό βόλεϊ τα επόμενα χρόνια. Είναι αδιαμφισβήτητο γεγονός πως έναν χρόνο μετά την ανάληψη της διοίκησης του Ερασιτέχνη από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, η σταθερότητα και η φερεγγυότητα έχει επιστρέψει στον σύλλογο! Ενδεικτικό αυτού είναι πως πλέον ο Παναθηναϊκός αποτελεί πόλο έλξης για Έλληνες, διεθνείς και ξένους αθλητές, οι οποίοι επιθυμούν να ενταχθούν στο δυναμικό των ομάδων του, και προτείνονται καθημερινά στους ιθύνοντες του «τριφυλλιού».

Παρόλα αυτά, όπως και πέρσι έτσι και φέτος, ο σύλλογος βρίσκεται σε στάδιο εκκαθάρισης από τα δυσθεώρητα χρέη που κληρονόμησε από τις προηγούμενες διοικήσεις, κάτι που σημαίνει πως θα διατηρηθούν σχεδόν στα ίδια επίπεδα με την περσινή σεζόν τα μπάτζετ των ομάδων. Έτσι η διοίκηση του Παναθηναϊκού δεν πρόκειται να μπει στα «παιχνίδια» των μάνατζερ που προωθούν συγκεκριμένους αθλητές, ούτε σε… παζάρια που ανεβάζουν την αξία τους.

«Δένει» έξι και «κλείνει» Βεργίδου και Φακοπουλίδου

Ο προπονητής του «τριφυλλιού», Κυριάκος Καμπερίδης, μετά την ανανέωση της συνεργασίας του με τον σύλλογο συνεχίζει να ακολουθεί την… εντολή που είχε πάρει πέρσι, ώστε να «χτίσει» την ομάδα που σταδιακά θα επιστρέψει στην κορυφή του γυναικείου βόλεϊ. Κινούμενος προς αυτήν ακριβώς την κατεύθυνση έχει ήδη μιλήσει με τις Πέννυ Ρόγκα, Μαρία Οικονομίδου, Σοφία Κοσμά, Ιλιόνη Κελεσίδη, Εβίτα Λεωνίδου και Αθηνά Βογιατζόγλου, ώστε να παραμείνουν στην ομάδα, με τις τελικές υπογραφές να αναμένονται από μέρα σε μέρα.

Από εκεί και πέρα εκτός από την διεθνή πασαδόρο, Όλγα Βεργίδου, που βρίσκεται μια ανάσα από το «τριφύλλι», ο προπονητής των «πρασίνων» κοιτάζει πολλές νεαρές αθλήτριες ικανές να πλαισιώσουν την ομάδα, μία εξ αυτών είναι η Νάσια Φακοπουλίδου. Η γεννημένη στις 22 Μαΐου του 1998 ακραία, έχει ύψος 1.82, και τα τελευταία δύο χρόνια αγωνιζόταν στον ΖΑΟΝ. Παράλληλα γίνονται συζητήσεις με διάφορες αθλήτριες από την ελληνική και ξένη αγορά, προκειμένου να στελεχωθεί η ομάδα για τη σεζόν 2019-2020! Τέλος προκειμένου ο σύλλογος να μπορέσει να πατήσει γερά στα πόδια του ξανά, οι ιθύνοντες της «Μάνας του Λόχου» προσπαθούν να λύσουν το θέμα των εγκαταστάσεων, που σίγουρα θα προσελκύσει νέους αθλητές σε επίπεδο ακαδημιών και έτσι θα υπάρχει μεγαλύτερη «δεξαμενή» αθλητών για όλες τις ομάδες.

ΑΓΩΝΕΣ
16/03/2024

Σε τροχιά πλέι οφ ο Ηλυσιακός

Σε θέση πλέι οφ βρίσκεται ο Ηλυσιακός, ο οποίος επικράτησε με 3-1 σετ στην έδρα του Απολλώνιου και με τους τρεις βαθμούς της νίκης έφτασε τους 25, ισοβαθμώντας...