ΔΙΕΘΝΗ

Πάνε «πακέτο» στη Ρωσία Ν’Γκαπέ-Μπρουνίνιο;

Πάνε «πακέτο» στη Ρωσία Ν’Γκαπέ-Μπρουνίνιο;

Σενάρια του ξένου τύπου θέλουν το κορυφαίο δίδυμο της ιταλικής Μόντενα να σκέφτεται να μετακομίσει την προσεχή σεζόν στο ρωσικό πρωτάθλημα για λογαριασμό της ομάδας του Πλάμεν Κονσταντίνοφ, Λοκομοτίβ Νοβοσιμπίρσκ.

stoychev_ngapeth

Αν ισχύουν οι παραπάνω φήμες, τότε πιθανώς η εκεχειρία στη Μόντενα μεταξύ του Έρβιν Ν’Γκαπέ και του Βούλγαρου τεχνικού Ράντοστιν Στόιτσεφ να είναι “προπέτασμα καπνού” στην πρόσφατη κρίση της ιταλικής ομάδας, προκειμένου να ρίξει τους τόνους μεταξύ των δύο ανδρών.

Όλα ξεκίνησαν περίπου πριν από μία εβδομάδα, όταν ο Ερβιν Ν’Γκαπέ και ο αδελφός του Σουάν  απουσίασαν για δύο ημέρες από τις προπονήσεις της Μόντενα, χωρίς την άδεια του Βούλγαρου προπονητή. Εν τούτοις κάποιες άλλες φήμες θέλουν τον αυστηρό τεχνικό Στοϊτσεφ να είναι “χολωμένος” μετά από ένα ακόμη συμβάν, σύμφωνα με το οποίο ο Ν’Γκαπέ πιάστηκε να οδηγεί εκ νέου υπό την επήρεια μέθης.

bruningo_ngapeth_modena

Παρόλα αυτά τα τελευταία 24ωρα, η κρίση επιλύθηκε γρήγορα στην ιταλική ομάδα, όμως τα σενάρια από Ιταλία, αναφέρουν ότι ο συμβιβασμός αυτός επιτεύχθηκε, έπειτα από συμφωνία της διοίκησης να αφήσει ελεύθερο στο τέλος της σεζόν το Γάλλο, μολονότι έχει συμβόλαιο μέχρι το 2020.  Όσον αφορά τον Μπρουνίνιο, ο πασαδόρος της ” “σελεσάο” σε πρόσφατη συνέντευξή του είχε δηλώσει ότι σχεδιάζει να παίξει στη Μόντενα μέχρι τα 40 του.

Βάσει αυτής της συμφωνίας λοιπόν ο Ε. Ν’γκαπέ θα μπορεί να μεταγραφεί στη ρωσική Λοκομοτίβ Νοβοσιμπιρσκ και να πάρει μαζί του τον Βραζιλιάνο Ολυμπιονίκη “κολλητό” του, Μπρουνίνιο, που από την πρώτη στιγμή της κόντρας που ξέσπασε, ήταν στο πλευρό του Γάλλου άσου, απόντος του οποίου στην 13η αγωνιστική της Serie A, η Μόντενα ηττήθηκε με 3-1 σετ από την Πάντοβα. Αυτή ήταν η τρίτη φετινή απώλεια της ιταλικής ομάδας, καθώς τώρα βρίσκεται στην 3η θέση της βαθμολογίας της Serie A1 με 10-3 νίκες.

Να σημειωθεί ότι προπονητής στην Λοκομοτίβ Νοβοσιμπιρσκ είναι ο γνώριμος στο ελληνικό κοινό από την θητεία και τους τίτλους σε πολλές ελληνικές ομάδες, Βούλγαρος  Πλάμεν Κονσταντίνοφ, που φιλοδοξεί με την απόκτηση του κορυφαίου δίδυμου της Μόντενα να βάλει τέλος στη δυναστεία της Ζενίτ στο ρωσικό πρωτάθλημα.

ΔΙΕΘΝΗ
28/03/2024

Με 5ετές συμβόλαιο «δένει» τους διεθνείς η Βουλγαρία – «Κόβεται» όποιος θέλει να πάει διακοπές με τη γυναίκα του!

Υπογραφή 5ετούς συμβολαίου με τους αθλητές -αθλήτριες των Εθνικών ομάδων της Βουλγαρίας σχεδιάζει να υπογράψει η Βουλγαρική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης, με...