Α2 ΑΝΔΡΩΝ

Πανιώνιος και ΑΟΝ Αργυρούπολης στο Nstv.gr

nstv

Το NSTV.GR συνεχίζοντας την παρουσία του στο βόλεϊ ανακοίνωσε την ανανέωση της συμφωνίας του με την ανδρική ομάδα του Πανιωνίου, αλλά και την συνεργασία του με τις γυναίκες του ΑΟΝ Αργυρούπολης τα παιχνίδια των οποίων θα μεταδίδονται φέτος σε Live Streaming από την διαδικτυακή πλατφόρμα της Νέας Σμύρνης.

Μια ανανέωση και μια νέα συνεργασία ανακοίνωσε το NSTV.GR. Το ιντερνετικό κανάλι της Νέας Σμύρνης φρόντισε για μια ακόμη χρονιά να έρθει σε συμφωνία με τον Πανιώνιο για την Α2 Ανδρών μεταδίδοντας τα εντός έδρας παιχνίδια του (https://www.youtube.com/c/nstvwebtv/live).

Η νέα συνεργασία για το κανάλι της Νέας Σμύρνης έρχεται από την ομάδα γυναικών του ΑΟΝ Αργυρούπολης. Οι «κυανόλευκες» της Δήμητρας Λυκογιάννη θα έχουν «σύμμαχο» τους στην Α2 το Nstv.gr  που θα μεταδίδει τις αναμετρήσεις τους σε περιγραφή Ανδρέα Λεκάκη και Σπύρου Καλλίτσαρη.

Τους εντός έδρας αγώνες του Αθλητικού Ομίλου Νέων Αργυρούπολης ( Α.Ο.Ν.Α.) μπορείτε να τους παρακολουθείτε στο κανάλι Youtube του www.nstv.gr στον σύνδεσμο https://www.youtube.com/c/nstvwebtv/live.