Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

ΠΑΟ, Νάξος και Bundesliga καλούν Ιακωβίδου

ΠΑΟ, Νάξος και Bundesliga καλούν Ιακωβίδου

Πρόταση από γερμανική ομάδα έχει στα χέρια της η 20χρονη διεθνής λίμπερο του Άρη, Ηλιάνα Ιακωβίδου, που μετά την περσινή εντυπωσιακή πορεία των “κίτρινων”, βρίσκεται ακόμη στο στόχαστρο Παναθηναϊκού και Πανναξιακού.

Η ταλαντούχα αθλήτρια, που ανήκει στην Ελπίδα Αμπελοκήπων και έπαιξε φέτος με υποσχετική στον Άρη μετά την απόκτηση της Ειρήνης Κελεσίδου από τις “κίτρινες”, αναζητά ήδη τον επόμενο σταθμό της καριέρας της, ο οποίος φτάνει από τις Δυτικές Συνοικίες της Θεσσαλονίκης και τους Αμπελόκηπους μέχρι την… Βundesliga.

Ήδη ενδιαφέρον για την απόκτηση της κορυφαίας λίμπερο του Επάθλου Novasports έχουν εκδηλώσει δύο ομάδες της τετράδας της Α1 Γυναικών, Παναθηναϊκός και Πανναξιακός, ενώ τελευταία “σφήνα” στις δύο ελληνικές ομάδες έχει μπει και μία ομάδα από τη Γερμανία.

Ωστόσο οι φοιτητικές υποχρεώσεις τστη σχολή Χημικών Μηχανικών του Πολυτεχνείου Θεσσαλονίκης αποτελούν “τροχοπέδη” για την ώρα στην τελική επιλογή της διεθνούς λίμπερο της νεοφώτιστης φέτος στα σαλόνια του ελληνικού γυναικείου βόλεϊ, Ελπίδας Αμεπλοκήπων.