ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

Παραιτήθηκε ο Καλμαζίδης

Παραιτήθηκε ο Καλμαζίδης

Την παραίτησή του από την τεχνική ηγεσία της Εθνική ομάδα γυναικών υπέβαλε με επιστολή του προς την ΕΟΠΕ ο Γιάννης Καλμαζίδης και πλέον το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα βρίσκεται σε αναζήτηση νέου τεχνικού…

Κεραυνός εν αιθρία για όλους αποτέλεσε η παραίτηση του Γιάννη Καλμαζίδη από την τεχνική ηγεσία της Εθνικής γυναικών.

Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός λίγες ημέρες μετά την επιστροφή της Εθνική από το Μπακού και τις υποχρεώσεις του στο European League και λίγο πριν την έναρξη της προετοιμασίας εν όψει των προκριματικών του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος με επιστολή του ανακοίνωσε την παραίτησή του.

Η ανακοίνωση της ΕΟΠΕ λιτή και πλέον άπαντες στην Ομοσπονδία βρίσκονται σε αναζήτηση προπονητή προκειμένου να μην χαθεί χρόνος και η Εθνική να συνεχίσει την προσπάθεια πρόκρισης της προς τα τελικά του Ευρωπαϊκού.

Ως πρώτη λύση προκρίνεται η αντικατάσταση του Καλμαζίδη εκ των έσω, καθότι η Ομοσπονδία βρίσκεται ήδη σε μεταβατική προεκλογική περίοδο και δεν μπορεί να παρθεί οποιαδήποτε δεσμευτική απόφαση για τις Εθνικές ομάδες.

Η ανακοίνωση της ΕΟΠΕ

Ο προπονητής της Εθνικής Γυναικών Γιάννης Καλμαζίδης με επιστολή του προς την ΕΟΠΕ υπέβαλλε την παραίτηση του από την τεχνική ηγεσία της Εθνικής ομάδας.