ΔΙΕΘΝΗ

Παρουσίασε την αυτοβιογραφία του ο Γκάνεφ

ganev_bakodimos_boulgaria

Ο Λιούμπομιρ Γκάνεφ για μια ακόμη φορά φρόντισε να κλέψει την παράσταση και παρουσία πολλών φίλων και επισήμων παρουσίασε σήμερα στην γενέτειρά του Ρούσε την αυτοβιογραφία του…

Το Ρούσε από την Κυριακή βρίσκεται στο επίκεντρο του βολεϊκού ενδιαφέροντος, καθώς μαζί με την Βάρνα και την Σόφια συγκαταλέγεται στις «προνομιούχες» πόλεις της Βουλγαρίας που φιλοξενούν Ομίλους του Παγκοσμίου πρωταθλήματος.

Η παρουσία ομάδων όπως η Βραζιλία, η Γαλλία, ο Καναδάς, στρέφει τα φώτα της προβολής στο Ρούσε και ο Λιούμπομιρ Γκάνεφ λίγο πριν το πρώτο σερβίς στον Όμιλο παρουσίασε την αυτοβιογραφία του.

Μια εκδήλωση όπου το παρών έδωσε τόσο ο Περικλής Μπακοδήμος ο οποίος βρίσκεται στη Βουλγαρία ως τεχνικός επιτετραμμένος της FIVB, όσο και ο Κωνσταντίνος Δημαράς που είναι μέλος του γραφείου τύπου της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας.

Στο πλευρό του αντιπροέδρου της Βουλγαρικής Ομοσπονδίας κατά την παρουσίαση της αυτοβιογραφίας του ήταν η μητέρα του, οι πρώην συμπαίκτες του Νικόλοφ και Τόνεφ αλλά και αρκετοί φίλοι του αθλήματος…

ganev_ruse_boulgaria

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ