ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

«Πάτησε» τάραφλεξ ο ΑΟ Θήρας, την Πέμπτη η Συνέντευξη Τύπου (vid)

«Πάτησε» τάραφλεξ ο ΑΟ Θήρας, την Πέμπτη η Συνέντευξη Τύπου (vid)

Στην τελική της ευθεία μπαίνει η “γιορτή” του φάιναλ 4 Κυπέλλου Γυναικών βόλεϊ στη Σαντορίνη, καθώς η “οικοδέσποινα” ομάδα του Α.Ο. Θήρας προπονήθηκε την Τετάρτη για πρώτη φορά στο… φρεσκοστρωμένο τάραφλεξ, ενώ την Πέμπτη στις 18.00 σε αίθουσα του Κλειστού ΔΑΠΠΟΣ, θα πραγματοποιηθεί η καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου της διοργάνωσης. Την ίδια μέρα αναμένονται και οι αφίξεις των ομάδων στο πανέμορφο νησί των Κυκλάδων.

Η γηπεδούχος ομάδα του Γιώργου Ρούση είχε την… τιμή, αν και “πρωτάρα” στο θεσμό, να “πατήσει” για πρώτη φορά το “κόκκινο χαλί” του ΔΑΠΠΟΣ, που έστρωσε η εξειδικευμένη ομάδα της ΕΟΠΕ, Θανάση Γρυπάρη, Ρήγα Ρηγόπουλου και των συνεργατών τους.

taraflex_santorinijpg

Το απόγευμα ο ΑΟ Θήρας πραγματοποίησε την πρώτη της προπόνηση, ενώ από αύριο μία… πρώτη γεύση θα πάρουν και οι υπόλοιπες διεκδικήτριες της πολύτιμης “κούπας”, πριν από τα μεγάλα ραντεβού.

Την Πέμπτη 1 Μαρτίου το πρωί με πτήση της Aegean θα ταξιδέψουν για το νησί της Σαντορίνης οι αποστολές του Ολυμπιακού και του Ηλυσιακού. Το μεσημέρι της ίδια ημέρας με δρομολόγιο της Blue Star Ferries θα βρεθεί στο νησί των Κυκλάδων και η αποστολή του Πανναξιακού για το final-4 του Κυπέλλου Γυναικών.

Παρά την άοκνη εργασία των διοργανωτών και των εθελοντών, απομένουν κάποιες εκκρεμότητες, όπως η τοποθέτηση των διαφημιστικών πινακίδων LED, προκειμένου στο σερβίς του φάιναλ φορ με τη βοήθεια της τεχνολογίας το κλειστό της Σαντορίνης, να λάμπει ακόμη περισσότερο, θυμίζοντας ένα πραγματικό στολίδι!

https://www.youtube.com/watch?time_continue=58&v=FYFwO83ll5A

Πριν όμως από το σερβίς, η αυλαία της διοργάνωσης θα ανοίξει με κάθε επισημότητα στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου, όπου εκτός από τους προπονητές και τις αρχηγούς των ομάδων, το παρών θα δώσουν ο Πρώτος πολίτης του Νησιού, Δήμαρχος Σαντορίνης, Αναστάσιος Νικόλαος Ζώρζος και ο Πρόεδρος της Ε.Ο.ΠΕ., Γιώργος Καραμπέτσος.

Ήδη πάντως ο πρόεδρος του ΑΟ Θήρας, Γιώργος Σκοπελίτης όπως δήλωσε στο volleyball.gr, η Σαντορίνη είναι σχεδόν έτοιμη να διοργανώσει ένα άκρως επιτυχημένο φάιναλ φορ, παρά τους “πονοκεφάλους” που υπάρχουν στο θέμα των εισιτηρίων, καθώς υπάρχει η πρόθεση να ικανοποιήσουν τα αιτήματα που δέχονται, αλλά ώρα με την ώρα τα “μαγικά χαρτάκια”, ελαττώνονται!

https://www.youtube.com/watch?v=dvIGRPR29p0

Αναλυτικά οι ώρες προπονήσεων των τεσσάρων φιναλίστ στο κλειστό του ΔΑΠΠΟΣ:
Πέμπτη 1/3
15.00 – 16.30: ΑΟ Θήρας
16.30 – 18.00: Ολυμπιακός
19.00 – 20.30: ΑΟ Ηλυσιακός
20.30 – 22.00: Πανναξιακός
Παρασκευή 2/3
09.00 – 10.00: Ολυμπιακός
10.00 – 11.00: ΑΟ Θήρας
11.00 – 12.00: ΑΟ Ηλυσιακός
12.00 – 13.00: Πανναξιακός
Σάββατο 3/3
10.00 – 11.00: Νικητής Α’ ημιτελικού (Ολυμπιακός – ΑΟ Θήρας)

11.00 – 12.00: Νικητής Β’ ημιτελικού (ΑΟ Ηλυσιακός – Πανναξιακός)

Το πρόγραμμα των αγώνων:
Παρασκευή 2 Μαρτίου
18.00 (ΕΡΤ3), Α’ ημιτελικός: Ολυμπιακός – ΑΟ Θήρας
20.30 (ΕΡΤ3), Β’ ημιτελικός: Ηλυσιακός – Πανναξιακός
Σάββατο 3 Μαρτίου
19.30 (EΡΤ3): Εκπομπή Pre Game
20.00 (ΕΡΤ3), Τελικός: Νικητής Α’ ημιτελικού – Νικητής Β’ ημιτελικού