Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Πατσέκο: «Αφιερωμένη στη Σοριάν»!

Πατσέκο: «Αφιερωμένη στη Σοριάν»!

Η πασαδόρος του Παναθηναϊκού, Σοριανά Πατσέκο στο ντέρμπι της 6ης αγωνιστικής κόντρα στην ΑΕΚ είχε ένα πολύ αγαπημένο πρόσωπο στην εξέδρα, στο οποίο και αφιέρωσε τη νίκη!

Ο λόγος για την αδερφή της, Σοριάν, η οποία βρίσκεται στη χώρα μας τις τελευταίες μέρες και φυσικά είναι η πιο ένθερμη οπαδός της Βενεζουελάνας άσου! Τα βίντεο και τις φωτογραφίες με την αναμέτρηση και την εξέδρα του Παναθηναϊκού, η Σοριάν τα… προωθεί όλα στη μητέρα τους ενώ στο γήπεδο εμφανίστηκε με «πράσινο» μπλουζάκι Volleyball.

Λίγο μετά τη λήξη, Σοριάνα και Σοριάν φωτογραφήκαν για το Volleyplanet με την πασαδόρο να δηλώνει: «Αφιερώνω τη νίκη στην αδερφή μου. Είμαι πολύ χαρούμενη που είναι εδώ και είναι πάντα δίπλα μου»!

Από την άλλη, η αδερφή της αθλήτριας του αθηναϊκού Συλλόγου γεμάτη περηφάνια είπε: «Απίστευτος κόσμος, απίστευτη ατμόσφαιρα. Είμαι περήφανη για την αδερφή και πάντα τη στηρίζω»!

Όπως όλα δείχνουν η Σοριάν θα φτάσει μέχρι τη Σαντορίνη (επόμενη αγωνιστική) για χάρη της αδερφής της και αμέσως μετά θα αναχωρήσει για την πατρίδα της. Όμορφες οικογενειακές ιστορίες…

Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ
29/04/2024

Στην ΑΕΚ η Εύα Χαντάβα

Το στενό μαρκάρισμα της ΑΕΚ στην Εύα Χαντάβα –όπως πρώτοι σας είχαμε ενημερώσει- απέδωσε και η 33χρονη ακραία επιστρέφει στο ελληνικό πρωτάθλημα,...