ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

Πελεκούδας: «Μόνο ενωμένοι μπορούμε να πάμε το βόλεϊ ξανά ψηλά»

Πελεκούδας: «Μόνο ενωμένοι μπορούμε να πάμε το βόλεϊ ξανά ψηλά»

Για ενότητα μεταξύ όλων των φορέων του βόλεϊ (παίκτες, προπονητές, δημοσιογράφοι κ.α.) μίλησε ο Παναγιώτης Πελεκούδας που τόνισε πως μόνο όλοι μαζί μπορούμε να πάμε το άθλημα ξανά εκεί που βρισκόταν και ακόμη ψηλότερα.

Αναλυτικά ο Παναγιώτης Πελεκούδας τόνισε «Είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε μία ομάδα όπως το Λουξεμβούργο και να έχουμε ένα καλό αποτέλεσμα για να πάμε μετά να παίξουμε στην Σουηδία. O στόχος μας είναι να πάμε στο Ευρωπαϊκό και αυτό θα κάνουμε, δεν υπάρχει κάτι άλλο.

Είναι πολλά χρόνια που η Εθνική απέχει και είμαστε υποχρεωμένοι να το πετύχουμε. Πρέπει να καταλάβει ο κόσμος του βόλεϊ παίκτες, δημοσιογράφοι, προπονητές, φίλαθλοι ότι αν είμαστε όλοι μαζί υπάρχει περίπτωση να ανεβάσουμε το βόλεϊ εκεί που ήταν, ίσως και ψηλότερα.

Παλιότερα το βόλεϊ ήταν σε υψηλό επίπεδο, με την διαφορά ότι ήταν τότε όλοι μαζί. Το κλίμα είναι μία χαρά, παρά τα όσα θεωρητικά συνέβησαν, τα αποδυτήρια είναι πολύ δυνατά και δεν φοβόμαστε τίποτα σε αυτό το κομμάτι. Στο αγωνιστικό, πρέπει να αποδείξουμε ότι μπορούμε.

Οι συνθήκες προετοιμασίας από την Κάρυστο και στην Αλεξανδρούπολη ήταν καλές και η στήριξη της Ομοσπονδίας που μας έδωσε μεγάλο χρόνο να προετοιμαστούμε, η ομάδα έχει φτάσει σε καλό επίπεδο, έτσι ώστε να δείξουμε ότι ο χρόνος που μας δόθηκε ήταν κατάλληλος».