Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Πελεκούδας: «Ώρα να προσέξεις την υγεία όλων και να φτιάξεις την ψυχική σου υγεία» (φωτ.)

Πελεκούδας: «Ώρα να προσέξεις την υγεία όλων και να φτιάξεις την ψυχική σου υγεία» (φωτ.)

Μήνυμα ευαισθητοποίησης και από τον πρόεδρο του ΠΑΣΑΠ και διεθνή κεντρικό του Παναθηναϊκού, Παναγιώτη Πελεκούδα που στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης παρότρυνε τους «followers» του να μείνουν σπίτι, προστατεύοντας τις ευπαθείς ομάδες.

Αναλυτικά έγραψε:

«Κανονικά πρέπει να είσαι σπίτι κλεισμένος και να προσέχεις τον ιό, όχι για εμένα και εσένα που με ακολουθείς και ειδικά υγείες αλλά για την φουκαριάρα την μάνα σου και τον πατέρα σου, τον παππού σου και την γιαγιά σου, δεν παίζουμε με την υγεία των γύρω μας. Ήρθε η ώρα να προσέξεις την υγεία όλων και επί της ευκαιρίας φτιάξε και την ψυχική σου υγεία. Δες το ηλιοβασίλεμα κάνε πράγματα για εσένα, εκμετάλλευσου τις ελεύθερες μέρες που έχεις».

Δείτε το σχετικό ποστάρισμα του «πράσινου» άσου:


View this post on Instagram

Κανονικά πρέπει να είσαι σπίτι κλεισμένος και να προσέχεις τον ιό,όχι για εμένα και εσένα που με ακολουθείς και ειδικά υγείες αλλά για την φουκαρια την μάνα σου και τον πατέρα σου,τον παππού σου και την γιαγιά σου, δεν παίζουμε με την υγεία των γύρω μας. Ήρθε η ώρα να προσέξεις την υγεία όλων και επί της ευκαιρίας φτιάξε και την ψυχική σου υγεία. Δες το ηλιοβασίλεμα κάνε πράγματα για εσένα, εκμετάλλευσου τις ελεύθερες μέρες που έχεις.

A post shared by Panagiotis Pelekoudas (@peleviii) on