ΕΝΩΣΕΙΣ-ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ

Πολύτιμες παραστάσεις για Αλκυών Ναυπλίου

Πολύτιμες παραστάσεις για Αλκυών Ναυπλίου

Πολύτιμες παραστάσεις είχαν την ευκαιρία να αποκτήσουν οι κορασίδες της Αλκυών Ναυπλίου κατά την παρουσία τους στον Πειραιά και το δυνατό φιλικό που έδωσαν απέναντι στον Ολυμπιακό παρουσία του Ανδρέα Ανδρεάδη και του Αντώνη Τσακιρόπουλου…

Τα παιχνίδια για τα τμήματα υποδομών των ομάδων είναι το Α και το Ω για τα παιδιά αφού οι εμπειρίες που αποκτούν οι μικροί αθλητές και αθλήτριες αποτελούν μοναδικά εφόδια για το μέλλον.

Η Αλκυών Ναυπλίου με προπονήτρια την πρώην διεθνή Έφη Ψυχογιού επενδύοντας στην ανάπτυξη και στις υποδομές φρόντισε στο πλαίσιο της προετοιμασίας του τμήματος Κορασίδων να δώσει την ευκαιρία στις αθλήτριές της να αναμετρηθούν με τον Ολυμπιακό στο κατακόκκινο προπονητήριο του στα Καμίνια.

osfp-alkion-korasides osfp-alkion-korasides2

Ένα πολύ δυνατό φιλικό όπου οι κορασίδες της Αλκυών κοίταξαν κατάματα τις «ερυθρόλευκες» πρωταθλήτριες ΕΣΠΕΔΑ. Το 3-1 χάρισε τη νίκη στον Ολυμπιακό, αλλά έφερε αρκετά χαμόγελα αισιοδοξίας για τις «κυανόλευκες» του Ναυπλίου οι οποίες κέρδισαν τις εντυπώσεις δείχνοντας πολύ καλά στοιχεία ως ομάδα.

Το φιλικό μεταξύ του Ολυμπιακού παρακολούθησε και ο διεθνής κεντρικός του Ολυμπιακού Ανδρέας Ανδρεάδης που μαζί με τον τεχνικό του Ολυμπιακού Αντώνη Τσακιρόπουλο φωτογραφήθηκαν και μίλησαν με τις μικρές αθλήτριες της Αλκυών που επέστρεψαν στο Ναύπλιο με πολλές εμπειρίες και όμορφες παραστάσεις.